Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Δεν μας ενημέρωσε ο Καραναστάσης»

«Δεν μας ενημέρωσε ο Καραναστάσης»

0
xrisopoulos_ntinos
Dodekanisos
Του Χρήστου Γρουίτση

Άγνοια δήλωσε ο πρόεδρος της Δόξας Καρδάμαινας, κ. Κώστας Χρυσόπουλος (φωτό), σχετικά με την παραίτηση του προπονητή της ομάδας κ. Καραναστάση. Ο ισχυρός άνδρας των Κώων ανέφερε σχετικά στο www.news12.gr:
«Δεν έχω ενημερωθεί γραπτώς για την παραίτηση, όπως επίσης και κανένα άλλο μέλος της διοίκησης του συλλόγου. Θα καλέσουμε τον κ. Καραναστάση, προκειμένου να μας εξηγήσει τους λόγους που προχωράει σε αυτή την απόφαση και στη συνέχεια θα αποφασίσουμε. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχουμε ενημερωθεί σχετικά από τον προπονητή της ομάδας».
Ο κ. Καραναστάσης δήλωσε ότι παραιτείται μετά το χθεσινό ματς της Δόξας Καρδάμαινας με την Ομόνοια Γενναδίου, λέγοντας χαρακτηριστικά στο giafkasports.gr:
«Υπάρχει τεράστια απογοήτευση για το θέμα του γηπέδου. Παλεύει μόνος του ο Χρυσόπουλος ,ο κόσμος δεν βοηθάει, ο δήμος δεν υπάρχει και τα παιδιά προσπαθούν μόνα τους. Είναι απογοήτευση το ποδόσφαιρο έτσι όπως λειτουργεί στον νομό μας και η Ένωση και η Πειθαρχική και το εφηβικό πρωτάθλημα. 9 χρόνια πέρασα πολύ καλά. Πήρα κάποιους παίκτες πολύ μικρούς και τώρα τους αφήνω άντρες. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τον Ντίνο (Χρυσόπουλο). Μόνο αν γίνει γήπεδο μπορεί να ασχοληθώ ξανά».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments