Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Δεν μας ενδιαφέρει ο πρωταθλητισμός!»

«Δεν μας ενδιαφέρει ο πρωταθλητισμός!»

0
kampouris pagkos
Dodekanisos

Μπορεί ο Απόλλων Καλυθιών να βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου και μέχρι στιγμής να παρουσιάζει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, όμως ο στόχος παραμένει ο ίδιος και δεν πρόκειται να αλλάξει. Η φιλοσοφία της διοίκησης είναι να συνεχίσει το πλάνο της και να μπορέσει να δημιουργήσει μια αυτοδύναμη ομάδα. Αυτό επεσήμανε με δηλώσεις του στο news12 και ο προπονητής της ομάδας Κώστας Καμπούρης. Συγκεκριμένα, είπε:
«Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Δεν αλλάζει απολύτως τίποτα από τον σχεδιασμό μας. Ακολουθούμε εδώ και περίπου δυο χρόνια ένα συγκεκριμένο πλάνο και δεν πρόκειται να παρεκκλίνουμε από αυτό. Δεν μας ενδιαφέρει ο πρωταθλητισμός. Δεν το συζητάμε καν και ας είμαστε ψηλά στην βαθμολογία. Αυτό που θέλουμε είναι να μπορέσουμε να κάνουμε τον Απόλλωνα να είναι αυτοδύναμος και για να το επιτύχουμε θα χρειαστεί να περάσουν άλλα δυο χρόνια. Τότε θα μπορούμε να πούμε ότι πάμε για πρωτάθλημα».
Ενοχλήσεις Μαυρομούστακος – Δημητράς
Σε ότι έχει να κάνει με τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, οι Λευτέρης Μαυρομούστακος και Δημήτρης Δημητράς δεν συμμετέχουν στο πρόγραμμα διότι αισθάνονται ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Εκτιμάται πάντως ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό και δεν θα επηρεαστεί η συμμετοχή τους στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος που είναι εκτός έδρας με τον Ιάλυσο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments