Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Δεν μας αρμόζουν οι …ψευτόμαγκες!»

«Δεν μας αρμόζουν οι …ψευτόμαγκες!»

3
orfeas2016
Dodekanisos

Ανακοίνωση – απάντηση στα όσα …καφενειακά όπως αναφέρει σχόλια ακούγονται το τελευταίο διάστημα, περί ενδιαφέροντος κάποιων να αναλάβουν τον Ορφέα, εξέδωσε η διοίκηση του Ορφέα. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει:
« Ο πρόεδρος του Α.Ο. Ορφέας Σουγκρί Κελέσογλου και το Δ.Σ. ενημερώνουν όλους όσους ενδιαφέρονται για τα διοικητικά της ομάδα μας ό,τι η πόρτα είναι ανοιχτή για να αναλάβουν. Συζητήσεις καφενειακού επιπέδου από ψευτοπαράγοντες που είχα καταντήσει την ομάδα ξέφραγο αμπέλι, πουλώντας ποδοσφαιριστές από το 1996 έως και το 2001, πρέπει να σταματήσουν. Εφόσον θέλουν να αναλάβουν την ομάδα, ας έρθουν. Είναι τακτοποιημένη ταμειακά με πλεόνασμα 1000 ευρώ και χωρίς κανένα χρέος. Τους δίνουμε διορία 10 ημερών να έρθουν να αναλάβουν, αλλιώς ο πρόεδρος είναι διατεθειμένος ακόμα και να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, αφού όπως υποστηρίζουν στις καφενειακές συζητήσεις τους , έχουν έτοιμο Δ.Σ. για να αναλάβουν τον Α.Ο. Ορφέας προκειμένου να τον οδηγήσουν στην συνέχεια της σεζόν. Επομένως, καλώς να ορίσουν. Ξεκαθαρίζουμε ότι την προεδρία της ομάδας ανέλαβε ο κ. Κελέσογλου, έπειτα από πρόταση του κ. Γιάννη Σκιαθίτη ( πιστού στρατιώτη του συλλόγου και γενικού γραμματέα στην τότε διοίκηση) και του γιου του κ. Χρήστου Σκιαθίτη ( προέδρου της τότε διοίκησης) , καθώς προσωπικοί και επαγγελματική λόγοι του τελευταίου τον υποχρέωναν να αναχωρήσει εκτός Ελλάδας. Μετά από μεγάλη προσπάθεια η ομάδα κατάφερε να ανέβει στην Α’ Κατηγορία ως πρωταθλήτρια, με την προσπάθεια να συνεχίζεται τώρα στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να καθοδηγήσει την ιστορική ομάδα του Α.Ο. Ορφέας καλύτερα από την τωρινή διοίκηση, να έρθει να αναλάβει, αλλιώς να σιωπήσει. Ψευτόμαγκες, κακόβουλες κριτικές και κουβέντες καφενειακού επιπέδου δεν αρμόζουν στην ομάδα μας. Γνωρίζουμε ότι ο σύλλογος μας δεν έχει ξεκινήσει καλά στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, ωστόσο, παραμένουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι να αλλάξουμε τα πράγματα, έτσι ώστε στο τέλος της σεζόν όλοι να είναι ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Μπουγατσα
Μπουγατσα
7 years ago

Κυριοι του καφενειου και της παραλιας ελατε να αναλαβετε …..Ο Σουκρης καλα σας τα λεει!!!!

deminia
deminia
7 years ago

kala ta leei o proedros tou orfea….opoios einai magkas as erthei na analavei thn omada..gia ta kafeneia kaloi hste

Κωστας
Κωστας
7 years ago

Δεν ειμαι Ορφεας (ειμαι απο χωριο) αλλα συμφωνω με τον προεδρο της ομαδας. Παντου υπαρχουν οι “προεδροι”, οι “παραγοντες” και -βασικα- οι “ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ” των καφενειων (και της εξεδρας, βεβαιως-βεβαιως)!!! Ιδου η Ροδος, ιδου και το πηδημα λοιπον! Αλλιως, στο καβουκι σας ολοι!