Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Δεν «καθάρισε» στο πρώτο ημίχρονο, πήρε ισοπαλία!

Δεν «καθάρισε» στο πρώτο ημίχρονο, πήρε ισοπαλία!

0
Dodekanisos

Ισόπαλος με σκορ 1 – 1 αναδείχθηκε ο ΟΦ Ιεράπετρας με τον Διαγόρα σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στην Κρήτη στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 2. Οι «κυανέρυθροι» ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο όπου πέτυχαν το γκολ και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα και να «καθαρίσουν» το παιχνίδι. Αφού δεν έγινε αυτό, στην επανάληψη η εικόνα ανατράπηκε καθώς ο ΟΦΙ εκμεταλλεύτηκε τον υπέρ του άνεμο, βγήκε μπροστά και κατάφερε να φθάσει στην ισοφάριση, δημιουργώντας και κάποιες ακόμα ευκαιρίες. Στην ουσία οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο και τελικά τα μοιράστηκαν όλα στην Κρήτη παίρνοντας από ένα βαθμό.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 7′ ο Λινάρδος έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Παπαδόπουλος έπεσε στη γωνιά του και απόκρουσε.

Στο 13’ ο Βογιατζής ανέτρεψε τον Σμυρλή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Μπαστακός (0 -1 ).

Στο 21′ ο Ντοριβάλ έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).

Στο 31′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντοριβάλ, ο Ρουγκάλας έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε και πάλι κόρνερ.

Μετά το κόρνερ του Ντοριβάλ, ο Λινάρδος με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι στο 35′

Στο 44’ ο Ντοριβάλ έκανε ένα ωραίο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Παπαδόπουλος έπεσε στη γωνία του και απόκρουσε σε κόρνερ.

Στο 47′ ο Ντάλα Κόστα έκανε ένα μακρινό δυνατό σουτ στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσέλιου.

Στο 64’ ο Κούστα έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή αλλά ο Τσέλιος έδιωξε. Ο Γκίνη πήρε το «ριμπάουντ» και σούταρε ξανά αλλά ο Τσέλιος και πάλι «είπε» όχι, όπως έκανε το ίδιο και σε νέο σουτ του Κούστα.

Στο 68΄ σε μια φάση που δεν …μύριζε γκολ, ο Γκίνη, πήρε τη μπάλα και αφού έκανε μια πολύ όμορφη εξαιρετική ενέργεια και με σουτ στη γωνία έκανε το 1 – 1.

Στο 75′ μετά από σέντρα στην περιοχή, ο Κούστα εντελώς μόνος έκανε μια γυριστή κεφαλιά αλλά ο Τσέλιος έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνιά και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 82′ ο Γκίνη έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να περνάει ελαφρώς δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τσέλιου (άουτ).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Καψάλης (59’ Πριόνας), Συρίγος, Μασουέρο, Ζήσης, Λεμονής, Βογιατζής (59’ Μπαράτα), Γκίνη, Φουάσης, Κούστα (86′ Καλλιμάνης), Ντάλκα Κόστα (66’ Γκούφα)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Σανδραβέλης (76’ Αθανασίου), Κοντοχρήστος, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Ντοριβάλ,Μασούρας (76′ Δημήτρουλας), Σμυρλής (69’ Μανωλάλης), Μπαστακός, Λινάρδος (69’ Αυγενικού), Γεωργίου (85’ Αλάεθ)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments