Αρχική Videos “Δεν καταλαβαίνουν οι ανόητοι πως πάμε σε Γ’ Παγκόσμιο;”

“Δεν καταλαβαίνουν οι ανόητοι πως πάμε σε Γ’ Παγκόσμιο;”

0

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε για μια ακόμα φορά ότι θα μπορούσε να ξεσπάσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, εκτός εάν η σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας τελειώσει γρήγορα με μια ειρηνευτική διευθέτηση. Έκανε τις παρατηρήσεις του ενώ επέκρινε την εξωτερική πολιτική του προέδρου Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης «Σώστε την Αμερική» στο Μίντεν της Νεβάδα.

«Και τώρα έχουμε έναν πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας με πιθανώς εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να πεθαίνουν», είπε ο Τραμπ.
«Πρέπει να απαιτήσουμε την άμεση διαπραγμάτευση για ένα ειρηνικό τέλος του πολέμου στην Ουκρανία, διαφορετικά θα καταλήξουμε στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και δεν θα μείνει τίποτα από τον πλανήτη μας», δήλωσε, κάνοντας επίθεση προς την κυβέρνηση Μπάϊντεν κάνοντας λόγο για «ανόητους ανθρώπους». Ο Τραμπ έχει πει σε πολλές περιπτώσεις ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία δεν θα είχε συμβεί αν είχε επανεκλεγεί το 2020.

Ο Τραμπ για μια ακόμα φορά εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των Δημοκρατικών υπογραμμίζοντας τη σημασία των ενδιάμεσων εκλογών.
«Όσο άσχημα είναι τα πράγματα σήμερα, αν οι ριζοσπάστες Δημοκρατικοί διατηρήσουν τον έλεγχο της Βουλής των Αντιπροσώπων και της Γερουσίας, τα οικονομικά σας, η οικογένειά σας, η κοινότητά σας και οι ΗΠΑ δεν θα μπορέσουν ποτέ να ανακάμψουν», σημείωσε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments