Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Δεν ήταν στην ψυχολογία του αγώνα!»

«Δεν ήταν στην ψυχολογία του αγώνα!»

4
papavasileiou antonis
Dodekanisos

Παράπονα από την διαιτησία του Αντώνη Παπαβασιλείου τον οποίο κατηγορεί ότι δεν ήταν στην ψυχολογία του αγώνα, έχει το μέλος της διοίκησης της Ασπίδας Σαλάκου Γιώργος Αγρέλης. Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε στο news12.gr είπε χαρακτηριστικά:
«Έχω πολλά παράπονα για την αποβολή του Λαθούρη. Ήταν μια φάση στην οποία δεν υπήρχε ούτε κίτρινη κάρτα. Το παιχνίδι στο σημείο εκείνο ήταν ήδη στο 3 – 0 και είχε κριθεί. Ήταν μια αψυχολόγητη ενέργεια του διαιτητή να μας αφήσει με δέκα παίκτες άνευ λόγου. Όταν τον ρώτησα αργότερα γιατί τον απέβαλλε μου απάντησε ότι τον έβριζε σε ολόκληρο το παιχνίδι. Τότε γιατί δεν του έβγαζε σε ολόκληρο το παιχνίδι κόκκινη κάρτα και του έβγαλε δεύτερη κίτρινη για τράβηγμα φανέλας δήθεν; Επιτέλους, ορισμένοι διαιτητές ας μπουν στην ψυχολογία των αγώνων. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους δυο βοηθούν οι οποίοι ήταν άψογοι…»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nikos13
nikos13
10 years ago

o kathe asxetos,psonio,noumero kanei diloseis…..eleos

manos80
manos80
10 years ago

Νίκο συμφωνώ μαζί σου. Να μιλούσε κάποιος σοβαρός οκ αλλά ο αγρελης;;;;έλεος ο άσχετος που δεν ξέρει τι σχήμα έχει η μπάλα

kremastinos
kremastinos
10 years ago

δηλαδη ο κυριος αγρελης τι ηθελε? να μην του βγαλει δευτερι κιτρινη για τραβηγμα φανελας επειδη εχανε?? χαχαχα….κακομοιρε αγρελη!!!

xalaros
xalaros
10 years ago

na alaxoume ton kanonismo re agreli epeidi exanes;;;;;