Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου «Δεν ήμασταν καλοί, μας τιμώρησε η μπάλα»

«Δεν ήμασταν καλοί, μας τιμώρησε η μπάλα»

0
Dodekanisos

Την άποψη ότι η Ρόδος δεν πρέπει να ψάξει για καμία δικαιολογία για την ήττα – αποκλεισμό από την ΑΕ Κω εξέφρασε με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής των «ελαφιών» Σάκης Δέδες.
Χαρακτηριστικά ανέφερε τα ακόλουθα:
«Μας αδικεί ο τρόπος που δεχθήκαμε το γκολ από την άποψη του ότι ήταν πιστεύω ότι ήταν ένα τυχαίο γκολ. Από εκεί και πέρα όμως η δική μας ομάδα δεν έπαιξε και για τον λόγο αυτό μας τιμώρησε η μπάλα. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Στο κύπελλο αν δεν τα τελειώνεις εσύ τα παιχνίδια μπορείς ανά πάσα στιγμή να δεχθείς ένα γκολ όπως έγινε και να χάσεις . Εμείς δεν ήμασταν καλοί και για τον λόγο αυτό ηττηθήκαμε»

Σε ερώτηση για το τέρμα που σημείωσε ο Τσουλάκος στο 20’ και ακυρώθηκε ο κ. Δέδες είπε:
«Κοιτάξτε. Το γκολ που βάλαμε ήταν κανονικό. Όμως όταν είσαι μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ρόδος δεν ψάχνεις για δικαιολογίες. Και ο Γεωργίου που δεν έπαιξε ήταν σημαντική απώλεια αλλά και ο Μπίσα έπαιξε με πρόβλημα τραυματισμού. Το ρισκάραμε που έπαιξε. Όμως λέω και πάλι ότι όλα αυτά είναι δικαιολογίες. Εγώ σαν προπονητής της Ρόδου αλλά και τα παιδιά δεν έχουμε καμία δικαιολογία. Δεν παίξαμε καλά και δεν πήραμε την πρόκριση. Αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει μια μεγάλη ομάδα να μάθει και να χάνει αν δεν παίζει καλά. Θα μπορούσαμε βέβαια αυτό το γκολ του Τσουλάκου αν μέτραγε να άλλαζε τη ροή του παιχνιδιού αλλά όταν είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να βάλεις άλλα. Μας δόθηκαν οι ευκαιρίες να σκοράρουμε αλλά δεν το κάναμε».

Ο κ. Δέδες πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας. Θέλαμε να δώσουμε το παρών στον τελικό και να παίξουμε ένα ωραίο παιχνίδι με τον Διαγόρα αλλά δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα όμως δεν μπορούμε να ακυρώσουμε όλη την προσπάθεια όλης της χρονιάς και θα κοιτάξουμε μπροστά».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments