Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεν ικανοποιήθηκε κανείς!

Δεν ικανοποιήθηκε κανείς!

0
anagennisi_aodikaiou3
Dodekanisos
Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι που έγινε στο γήπεδο των Καλυθιών, ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και την Αναγέννηση Ιάλυσος. Το τελικό 1 – 1 σφράγισε τις προσπάθειες των παικτών και των δυο ομάδων αλλά σίγουρα δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο διότι και οι δυο κυνηγούσαν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το παιχνίδι ήταν συνολικά μοιρασμένο με την Αναγέννηση να έχει την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και τον Απόλλωνα στο δεύτερο. Οι γηπεδούχοι “φωνάζουν” πάντως για μια φάση στο 78′ όταν ο Μπιγκό μάρκαρε τονμ Δημητρά μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ζήτησαν πέναλτι, ωστόσο ο διαιτητής Μιχάλης Μάμμης, άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Μαλλιάκας μόλις στο 11′ από τα έντεκα βήματα. Το πέναλτι κέρδισε ο Αξιώτης όταν ανατράπηκε από τον Χατζηγεωργίου μέσα στην μεγάλη περιοχή. Οι απολλωνιστές ισοφάρισαν στο 62′ με πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαυρομούστακου. Στο 70′ ο Μπιγκό με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα να αναπηδήσει στο έδαφος και στη συνέχεια να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Καραγιάννη.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Μάμμης (Πλακογιάννης, Κυρίτσης).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Καραγιάνης, Χατζηγεωργίου, Μάκρας (54’ΝΒικολός), Κατσιδώνης, Κίτσος, Μαυρομούστακος, Γεωργαλλής, Παπαδόπουλος, Μουτσοντέμι, Μαγκαφάς (51′ Δημητράς), Γενημαχλέλης (51′ Κεπέρης)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Ζούρδης, Μαλλιάκας, Χατζημιχαήλ, Φωτεινής, Σταυλάς (42′ λ.τ. Λουκίσσας), Στεργιόπουλος (79′ Σπάρταλης), Παφιάκης, Μπιγκό, Σάλιβαν, Αξιώτης, Καρπαθάκης
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments