Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Δεν γίνονται στη Ρόδο τα μπαράζ για την Α1

Δεν γίνονται στη Ρόδο τα μπαράζ για την Α1

0
Dodekanisos

Στο κενό έπεσε η πρόταση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ροδίων Άθλησις προκειμένου να πραγματοποιηθούν στη Ρόδο οι αγώνες μπαράζ για την διεκδίκηση της ανόδου στην Α1.

Για το θέμα αυτό, ο σύλλογος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Το Σάββατο 10/3/2018 και ώρα  14.30 η ανδρική ομάδα βόλεϊ του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» δίνει την «τελευταία παράσταση» με θεατή το κοινό της Ρόδου αγωνιζόμενη κόντρα στον «Α.Ο Μαρκόπουλου».

Η ομάδα μας θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στην έδρα της,   καθώς  πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε επίσημα ότι οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία δε θα πραγματοποιηθούν στο νησί μας .

Η αποδοχή της πρότασής μας από την «ΑΕΚ» και τον «Α.Ο. Παλλήνης» δεν ήταν αρκετή  καθώς η ομάδα του «Απόλλωνα» δεν ήταν σύμφωνη με τη διεξαγωγή της διοργάνωσης στη Ρόδο, κάτι το οποίο ήταν απαραίτητο βάσει  προκήρυξης προκειμένου  η ομοσπονδία να δώσει  το «πράσινο φως».

Κατόπιν της παραπάνω εξέλιξης το σωματείο μας ,ως πιο δίκαιη  λύση, πρότεινε ως τόπο φιλοξενίας των αγώνων , το Ηράκλειο ή την Θεσσαλονίκη   ώστε να είναι εύκολη η μετάβαση τόσο της ομάδας όσο και των φίλων που θέλουν να ταξιδέψουν για να τους  παρακολουθήσουν καθώς δε θεωρούμε την Αθήνα «ουδέτερο» τόπο διεξαγωγής”.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments