Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου ” Δεν γίνεται να λειτουργούμε με συμπάθειες”

” Δεν γίνεται να λειτουργούμε με συμπάθειες”

0
psilakis
Dodekanisos
Ούτε εξοργισμένος ούτε και ιδιαίτερα ενοχλημένος, αλλά σίγουρα πολύ στεναχωρημένος όσο και αν προσπαθεί να το κρύψει ήταν ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Τάσος Ψυλλάκης στην ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Δραγάτη μέσα από τις συχνότητες του Top FM. Και λέμε στεναχωρημένος γιατί όπως είπε ο ίδιος το” ποδόσφαιρο είναι το πάθος του και μπήκε στην Ε.Π..Σ.Δ. από αγάπη για το άθλημα αυτό”, όμως χθες αναγκάστηκε να παραιτηθεί εξαιτίας κάποιων γεγονότων που γίνονται επανειλλημένα στην Ένωση και με τα οποία ο ίδιος δεν συμφωνεί υποστηρίζοντας πως “στην Ένωση βρίσκονται για να εξυπηρετούν τα σωματεία και όχι τα προσωπικά τους συμφέροντα και αδυναμίες προς ορισμένες ομάδες”. Χωρίς φόβο μάλιστα παραδέχτηκε πως “κάποιοι στην Ε.Π.Σ.Δ. λειτουργούν ακριβώς έτσι” και μετά λύπη του δήλωσε με σιγουριά πως” αν συνεχιστεί αυτό πολύ φοβάται ότι μπαίνουμε σε επικίνδυνα μονοπάτια και το πρωτάθλημα θα τιναχτεί στον αέρα” ,κατάσταση στην οποία ο ίδιος δε θέλει να συμμετέχει. Επίσης αναφέρθηκε και σε κάποιους της αντιπολίτευσης που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις διοχετεύοντας στο τύπο ανακρίβειες και δίνοντας στοιχεία με τα οποία νομίζουν ότι του στήνουν “χουνέρι” ,αλλά δεν καταλαβαίνουν πως στην πραγματικότητα κάνουν κακό στις ίδιες τις ομάδες που τέθηκαν να προστατέψουν.
Και συνέχισε λέγοντας ” Τα σωματεία μας ψήφισαν και αυτά θα μας κρίνουν στο τέλος  εκ του αποτελέσματος .Όλοι έχουμε τις συμπάθειες μας , όπως και εγώ δε μπορώ να βγάλω από πάνω μου τον Διγενή, και κακώς κάποιοι φοβούνται να το παραδεχτούν ανοιχτά με αποτέλεσμα να κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους.  Τα σωματεία πρέπει να ξέρουν …” τόνισε.

Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο κ. Ψυλλάκης ήταν μια Ένωση μόνος του, περνούσε ατέλειωτες ώρες στα γραφεία και προσπαθούσε να κάνει το καλύτερο όχι μόνο για να εξυπηρετήσει όσο γινόταν τα σωματεία στο σύνολο τους αλλά και το καθένα ξεχωριστά , αλλά και να βοηθήσει στην ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων. Δεν ήταν τυχαίο πως όλοι συμβουλευόταν το ίδιο στο κάθε πρόβλημα που εμφανιζόταν, καθώς ξέρει τον κανονισμό από έξω και ανακατωτά και άδικα κατηγορήθηκε ότι κάποιες κινήσεις του ήταν σκόπιμες όπως το γεγονός ότι τα έβαλε με τη γραμματεία για να προκηρύξει θέση για συγκεκριμένο άτομο. Αυτό ήταν διόλου μα διόλου ανακριβές καθώς το άτομο που φήμες έλεγαν πως ο κ. Ψυλλάκης γλυκοκοιτούσε για τη θέση δεν είχε καμία τέτοια πρόθεση αφού έχει σκοπό να ασχοληθεί με το αντικείμενο το οποίο σπούδασε. Το μόνο κακό που έκανε ήταν να εξυπηρετεί συγκεκριμένο μέλος της επιτροπής πρωταθλήματος και αυτό το πλήρωσε με φήμες από οργίασαν από ανθρώπους που ήθελαν προφανώς να δημιουργήσουν μια κατάσταση.Το τελικό συμπέρασμα πάντως είναι ότι ο κ. Ψυλλάκης παραιτήθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και έδωσε χρονικό περιθώριο στον πρόεδρο κ. Μεϊμάρη να βρει κάποιον άλλον για τη θέση αυτή στηριζόμενος στο αρχαίο ρητό “ουδείς αναντικατάστατος”.
Το τι ήταν ο κ. Ψυλλάκης , το ποιο ήταν το έργο του αλλά και πόσο σημαντικός ήταν στην Ένωση θα φανεί στην απουσία του…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments