Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Δεν έχουμε βρει ακόμα ρυθμό!»

«Δεν έχουμε βρει ακόμα ρυθμό!»

15
routzieris petros
Dodekanisos

To φετινό ξεκίνημα του Διαγόρα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου ασφαλώς και δεν είναι αυτό που περίμενε ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας. Ειδικά στα παιχνίδια ντέρμπι (με ΑΕΡΑ, Απόλλων Καλυθιών και Ιάλυσο) οι «κυανέρυθροι» έχουν πάρει μόνο ένα βαθμό. Ακόμα και στα υπόλοιπα παιχνίδια μάλιστα, τα σκορ μαρτυράνε ότι δεν είναι καθόλου άνετοι αν εξαιρέσει κανείς το παιχνίδι με τον Ορφέα όπου κατάφεραν να πετύχουν νίκη με δυο τέρματα διαφορά στη μια και μοναδική έως τώρα φορά στα μέχρι τώρα παιχνίδια πρωταθλήματος.
«Λάθη από τη διαιτησία, αφλογιστία στην επίθεση!»
Μιλώντας για την έως τώρα παρουσία της ομάδας, ο τεχνικός Πέτρος Ρουτζιέρης διέγνωσε πρόβλημα στην επιθετική του γραμμή καθώς και λάθη της διαιτησίας. Σε δηλώσεις που έκανε, χαρακτηριστικά δήλωσε:
«Είναι αλήθεια ότι έχω έναν προβληματισμό όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι. Δεν έχουμε δείξει αυτό που περιμέναμε από την αρχή της χρονιάς με αποτέλεσμα να μην έχουμε την ευχέρεια στο σκοράρισμα. Οι παίκτες δεν έχουν βρει ακόμα τον ρυθμό τους. Δυστυχώς δεν είχαμε ποτέ μια σταθερή ενδεκάδα λόγω του ότι υπήρχαν πάντα προβλήματα. Άλλωστε όπως είχα δηλώσει και πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε έτοιμοι στις πρώτες πέντε ή έξι αγωνιστικές. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα μπορέσουμε να βρούμε τον ρυθμό μας και να παρουσιάσουμε μια διαφορετική εικόνα. Είναι νωρίς ακόμα. Υπάρχει αρκετός δρόμος και τα χρονικά περιθώρια για να αλλάξει η κατάσταση. Τόσο στο παιχνίδι με την ΑΕΡΑ όσο και σε αυτό με τον Ιάλυσο θεωρώ ότι οι διαιτητές καθόρισα το αποτέλεσμα. Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει αν δει κανείς συνολικά την εικόνα και των δυο παιχνιδιών. Αυτό είναι σίγουρα κάτι το οποίο με προβληματίζει».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
boski
boski
10 years ago

οταν βρεις ρυθμο με τισ επιλογες σου θα εχεις μεινει μονος.εισαι τυφλος κ δεν βλεπεις,εισαι κουφος κ δεν ακους….το μπαρουτι δεν το μυριζεις?????????

mr6
mr6
10 years ago

Σωστα τα λεει ο απο πανω αλλα το (boski)ειναι ιεροσυλια.Ρουντζιερη ελεος ρε οχι αλλο Φρανς,οχι αλλο ξυπα,οχι αλλεσ κουμπαριες..

boski
boski
10 years ago

συγνωμη αδελφε …….το κανω diagor,,,,,οσο για το σχολιο……δεν δεχομαι να εχουν ξεχασει πως παιζετε το τοπι ολοι αυτοι οι παιχταραδες που περσυ κεντουσαν….φταιει ο μαγειρας…..το εκαψε το φαι!!!!!κριμα για αυτους που βαζουν λεφτα.

nikos
nikos
10 years ago

esena re MR6 o ksuppas sou fteei???dn vlepeis piso pou kanoun oloi parti??dn vlepeis afton ton arxaggeliti pou exei rimaksi oles tis mpales na tis klotsaei me ton myttto????dn vlepeis ta pitsirikia sou ta talenta sou pou exoun parei psila ton amane pou xatirika peksane vita kai delta ethniki kai anti na kanou tin diafora einai oi xeiroteroi kai apo tous megalous????????ama dn eixes maili -ksuppa pou einai toulaxiston filotimoi twra dn tha eixes oute aftous tous vathmous pou exeis………me tis kalithies pou vrizontousan ta paidakia metaksi tous(petavrakis-frans)kai dn ksero ti akolouthise meta dn ta vlepeis????aftoi einai gia na forane tin fanela tou diagora????????alla esu evgales to porisma fteei o frans kai o ksuppas……..

Diagoras
Diagoras
10 years ago

Στο τελος θα τσακωθειτε ολοι οι διαγοριτες μεταξυ σας, αυτο που θέλουν οι άλλες ομάδες δηλαδη

FONTAN
FONTAN
10 years ago

ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕΣ, ΞΥΛΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΓΟΡΙΤΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΡΟΥΤΖΙΕΡΗ

diagor
diagor
10 years ago

fontan……….respekt !!!!!!!

Franklin
Franklin
10 years ago

Niko kala ta les…alla to epipedo tous tetoio einai

taraxoulski ole
taraxoulski ole
10 years ago

kyrie roytzieri katanoo to pososto anergias sthn ellada einai psilo kai tha to psilosete kai allo ,,,,,gia to kalo tis omadas k ton paixton vrite mia alli doylia stin oikodomi h se grafio.exete parei pote protathlima h kypello???

taraxoulski ole
taraxoulski ole
10 years ago

kyrioi misthoforoi proti allagi o palazakos htan xeiroteros tou franz???mallon exei dikio o boski….tifle kai koyfe.andrismos einai na paretithis oxi na fereis tous anthropoys sto amin na se dioxsoun

Exetekatantiseiaidia
Exetekatantiseiaidia
10 years ago

Επειδη βλέπω οτι σε πολλούς εδω αρεσει η λασπολογία αλλα φυσικά παράλληλα με το κρυφτούλι της ανωνυμίας ας παίξουμε αυτο το παιχνιδάκι. Το μήνυμα αυτο γράφεται απο ποδοσφαιριστή της ομάδας να ξέρετε και ελπιζω να βάλετε κανέναν ειδικό στους υπολογιστές να βρει ποιος ειμαι ώστε να δούμε και οι υπόλοιποι διαγοριτες παραπάνω ποιοι ειναι και να πέσουμε ολοι μαζι απο τα σύννεφα!
Λαμόγια εντός και εκτος ομάδας εχετε κατσει πανω στον προπονητη μας απο την αρχη της χρονιάς και σας πληροφορώ οτι ειναι ο τελευταίος που φτάει! Φυσικά και έχουμε μερίδιο ευθύνης οι παίχτες αλλα αν καποιος είδε ολα τα παιχνίδια ξέρει πως χάσαμε βαθμούς με αέρα Καλυθιες και ιαλυσο. Δεν υπονοώ μονο την διαιτησία. Ειμαστε στην 6 αγωνιστική και απο τωρα εώς το τελος του γύρου έχουμε βατό προγραμμα σε σχέση με τις ομάδες απο πανω μας οι οποίες παίζουν η μια με την άλλη μέχρι το τελος και ξέρετε βαθμολογικά τι σημαίνει αυτο. Και έπειτα έναν ολόκληρο γύρο να κερδίσουμε τα παιχνίδια στα οποία χάσαμε βαθμούς…….

Exetekatantiseiaidia
Exetekatantiseiaidia
10 years ago

…..Εδω ειμαι και εδω ειστε σιχαμενοι ανώνυμοι λασπολογοι και ο Διαγορας θα τερματίσει στην πρώτη διαδα παρα τις Γκελες που έκανε και ειναι απο το χέρι μας στα μπαράζ να διεκδικήσουμε άνοδο. Σε ολο αυτο εσεις οχι απλα δεν βοηθάτε αλλα βάζετε και εμπόδια βρωμιαρηδες!!! Αφήστε μας λοιπον να παλέψουμε ενωμένοι και με τον προπονητη μας στους υπόλοιπους 16 αγώνες χωρις την “βοήθεια” σας! Μπορείτε τωρα να συνεχίσετε τα σχόλια σας περί προπονητων παικτών κτλ κτλ ξέρετε εσεις…

KSEFTILES
KSEFTILES
10 years ago

ΦΙΛΕ Exetekatantiseiaidia θα σου πω εγω ποιοι ειναι οι παραπανω….ειναι μερικοι που οντως ειναι εχθροι του διαγορα λογω αγαπης τους σε αλλη ομαδα και καλα κανουν αυτοι….ειναι 1-2 κομπλεξικοι συμβουλοι που το μονο που θελουν ειναι να φανε το ρουτζιερη λογω κομπλεξ.ειναι αυτοι που κανουν πολεμο χωρις να τους νοιαζει η ομαδα….αυτοι που περνουν τηλεφωνα καποιους παιχτες και κραζουν τον προπονητη επειδη ειναι ευαισθητουληδες.και ξερουμε ποιοι ειστε…ειναι οι ιδιοι που βαζουν αλλους αγνους φιλαθλους στα αιματα πηγαινοντας στη θυρα 6 και κανουν τους φανατικους και καλα.επισης ειναι καποιοι ποδοσφαιριστες κατρουληδες που ποτε δεν φταινε σε τιποτα.και ποτε δεν φταινε στις ηττες….και επισης ειναι και καποιοι ποδοσφαιριστες αντιπαλων ομαδων που τους καει που δεν ηρθαν στο διαγορα και τωρα προσπαθουν να κανουν κακο σε αυτη…κατα τα αλλα φταιει ο φρανς και ο ξυπας…ναι φταινε και αυτοι αλλα δεν φταινε αμα η ομαδα τρωει γκολ απο τον ορφεα και απο το βατι….φταιει ολη η ομαδα.

διαγορας
διαγορας
10 years ago

μην πεφτετε στη παγιδα των λιγων ρε φιλαρακια.οσοι γραφουν ειναι εχθροι.τα γραφουν επιτηδες για να μας κανουν κακο.συνεχιζουμε ενωμενοι και στο τελος θα γελαμε ολοι μαζι.σταματηστε να γραφετε.μην πεφτετε σαν τα αρνια στη παγιδα.ξυπνηστε

proponitofagos
proponitofagos
10 years ago

2 ( ο μικρός παρασύρει και τον μεγάλο ) ειναι οι νέοι παραγοντες στα χνάρια των προγόνων τους που πάντα θέλουν να είναι τα αφεντικά.
Όταν ο παράγοντας δίνει δικαιώματα στον ποδοσφαιριστή να αμφισβητεί τον προπονητή του , δεν είναι παράγοντας.
Ο Διαγόρας πάντα ήταν μια οικογένεια , ήρθαν τώρα αυτοί να μας αλλάξουν αυτά που ξέραμα. Κύριε πρόεδρε πόσα δηλαδή βάζουν και δεν μπορείς να τους κάνεις πέρα?????? και στο φινάλε σε συλλογικά όργανα μετράει η απόφαση των πολλών και πρέπει να την σέβονται όλοι , σε όσους δεν αρέσειτο κουβαδάκι τους και σε άλλη παραλία ( όπως στο μπαράζ με τη φανέλλα της Ρόδου μικρέ)μαζί με άλλους σωτήρες.
Αφήστε την ομάδα και τον προπονητή ήσυχο να κάνουν αυτά που πρέπει , μόνο προβλήματα δημιουργείτε δεν το καταλαβαίνετε? εκτός και αν αυτός είναι ο σκοπός σας για τους δικούς σας λόγους.
Κάντε τους πέρα τώρα……………..