Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Δεν έχει χαθεί τίποτα!»

«Δεν έχει χαθεί τίποτα!»

0
vasileiou
Dodekanisos

«Δεν έχει χαθεί τίποτα!» Αυτή η φράση ανήκει στον έμπειρο αμυντικό της Κύπρου Νίκο Βασιλείου που επεσήμανε με δηλώσεις του στο news12 την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του μπορεί ακόμα να διεκδικήσει να μπει στην πρώτη δυάδα του 2ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας. Ο ίδιος μεταξύ άλλων τόνισε πως η ήττα στα δύο ντέρμπι αλλά και με τον Πολυβώτη στη Νίσυρο τους στοίχισαν σε μεγάλο βαθμό. Αναλυτικά.
Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδα του:
«Η αλήθεια είναι πως η ομάδα έχει χάσει αρκετό έδαφός όσον αφορά την πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα. Γενικά πιστεύω πως δεν έχει χαθεί τίποτα μέχρι τώρα. Παρόλ΄αυτά θα έλεγα πως δεν εξαρτάται μόνο από εμάς η συνέχεια και η έκβαση του πρωταθλήματος. Θα πρέπει ο Απόλλωνας Κ. και ο Ευκλής να χάσουν βαθμούς στην πορεία, πράγμα το οποίο δεν θεωρώ αδύνατο και ταυτόχρονα φυσικά να κερδίζουμε τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Πιστεύω πως δεν θα επαναληφθεί η περσινή αήττητη πορεία του Αστέρα Παστίδας και ότι θα χαθούν βαθμοί στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.
Σε γενικές γραμμές η ομάδα μου θεωρώ πως πέραν τις ήττες που κάναμε στα δύο ντέρμπι με Ευκλή και Απόλλωνα, η ήττα που ήταν εκτός προγράμματος ήταν με τον Πολυβώτη στη Νίσυρο, νομίζω ότι μετά το συγκεκριμένο ματς επηρεαστήκαμε ψυχολογικά διότι όπως είπα ήταν μια ήττα που δεν περιμέναμε. Τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλά, το κλίμα με τα παιδιά είναι άριστο και ευελπιστούμε να πλησιάσουμε όσον το δυνατόν γρηγορότερο στην πρώτη δυάδα και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Υπάρχει αισιοδοξία».
Για το αν έχει ξεχωρίσει μέχρι τώρα κάποια ομάδα του 2ου ομίλου πρόσθεσε:
«Νομίζω πως ο Απόλλωνας Κ. και ο Ευκλής είναι οι ομάδες που έχουν ξεχωρίσει. Διαθέτουν όπως και εμείς πολύ καλά ρόστερ και δυο καλούς προπονητές. Όλα αυτά πιστεύω πως έχουν παίξει το ρόλο τους και βρίσκονται οι συγκεκριμένες ομάδες στις πρώτες θέσεις του 2ου ομίλους της Β΄ Κατηγορίας. Κλείνοντας θέλω να δώσω τις ευχές μου σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειες με πάνω απ΄ όλα υγεία και ευτυχισμένο το νέο έτος».

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments