Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεν έχει αντίπαλο!

Δεν έχει αντίπαλο!

1
diagoras oloi
Dodekanisos

Ακόμα ένα εύκολο τρίποντο πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Διαγόρας αφού κέρδισε και τη Δόξα Ψίνθου με 4-0 εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Από τα πρώτα κιόλας λεπτά ο «γηραιός» έδειξε τις διαθέσεις καθώς μόλις στο 5΄ ο Κιοσέογλου άνοιξε το σκορ μετά από πάσα του Μαθιού. Στο 27΄ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Γεωργαλλή. Σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με την ομάδα του Ανδρέα Στάυρου να ρίχνει ταχύτητα αλλά να μην παύει να διατητεί την κατοχή της μπάλας. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Διαγόρας σημείωσε ακόμα δυο γκολ για το τελικό 0-4. Στο 83΄ ο Καλημέρης με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μαθιός από κοντά έκανε το 0-3 ενώ το 0-4 έγινε στο 88΄ με ωραίο σουτ του Αντώνη Αθανασίου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Αντωνάς (Διακοφιλιππής, Σαρρής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΟΞΑ Ψ.: Ηλίας, Δαλκίδης, Ορφανός Χ. (87΄ Κωστομοίρης Γ.), Τσοπάνογλου, Κοσκινιώτης, Στελλάς, Μπαρμπαντώνης, Τσούλλος Γ. (91΄ Κοντογιωργάκης), Κωστομοίρης Β., Σαββούλης, Λυριστής Θ.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ρ.: Κεφάλας, Αθανασίου Α., Παπαδημήτρης, Πεταυράκης, Καλημέρης (87΄ Πομπού), Αθανασίου Π., Χειμωνέττος, Κιοσέογλου, Γεωργαλλής, Μαθιός (87΄ Σακελλάρης), Τσαγκάρης (65΄ Φλεβάρης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kokoras
kokoras
7 years ago

paidia prepei na allaxoun polla pano stin psintho giati den exoume mellon!!!