Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δεν εντυπωσίασε αλλά κέρδισε

Δεν εντυπωσίασε αλλά κέρδισε

0
Dodekanisos

Γράφει ο Παναγιώτης Καρπαθάκης
Τους πολύτιμους 3 βαθμούς κρατάει η ΑΕ Κύπρου από το ματς της με τον Νηρέα , έπειτα από την νίκη της με 2-1, κάτι που την διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το 1-0 έγινε από τον Τριπολίτη στο 18′ με πλασέ από κοντά, ανοίγοντας έτσι το σκορ του ματς. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Τριπολίτης, αφού στο 28′ ο ίδιος πάλι χρίστηκε σκόρερ κάνοντας το 2-0, μετά από ωραία ενέργεια περνώντας και τον Κεβάνι. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού δεν ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε δει , με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι ελάχιστες. Εν τέλει ο Νηρέας κατάφερε να μειώσει στο 78′ με τον Μάργαρη να κάνει το 2-1 που έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:
AE KΥΠΡΟΥ (Δημήτρης Σαλπιγκτίδης): Τύρελης, Χωρίτης, Βασιλείου, Στόιος, Κοντογιώργος, Αμπελάς (73′ Καραγιάννης), Ροδίτης, Τριανταφυλλίδης (66′ Ισμαϊλη), Τριπολίτης, Πρέτσι (53′ Συμεωνίδης), Γουλόπουλος (60′ Κονίδης)
ΝΗΡΕΑΣ (Γιώργος Σαββιδάκης): Κεβάνι, Ζουρδής Μ, Καρίνος, Ζουρδής Φ, Σαββάκης Α (89′ Κρητικός), Μπούτσκα (69′ Ντελλάκης), Σαββάκης Κ, Παπακωνσταντής, Μάργαρης, Σινάνης, Κουάτσι

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments