Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Δεν ενδώσαμε στις ορέξεις τους και μας κάνουν πόλεμο!”

“Δεν ενδώσαμε στις ορέξεις τους και μας κάνουν πόλεμο!”

0
Dodekanisos

Προσπάθεια δωροδοκίας των παικτών πριν από το παιχνίδι με τη Σαντορίνη κατήγγειλε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ρόδος Αντώνης Μαρτίνης κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε σήμερα!

Ο ίδιος είπε τα εξής:
“Η ομάδα δεν έχει θέμα ως προς όλα αυτά τα οποία αναγράφονται. Αυτό που γίνεται ένας πόλεμος άνευ προηγουμένου ο οποίος ξεκίνησε από τη στιγμή που η Ρόδος δεν ενέδωσε στις ορέξεις τους. Είτε του Βλαχιώτη, είτε της Σαντορίνης. Ξέρετε πάντα ότι αυτή η ομάδα δεν κάνει αυτά που πιστεύουν κάποιοι ότι θα μπορούσε να κάνει. Και τις αποδείξεις έχουμε όταν θα χρειαστεί. Ένας που μας φώναζε Τουρκόσπορους, ήταν αυτός ο οποίος καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας πριν από τον αγώνα με τη Σαντορίνη, έπαιρνε παίκτες μας, τους ενοχλούσε και προσπαθούσε να τους βάλει σε μια διαδικασία μειωμένης απόδοσης για να χάσουμε”.

Για το θέμα της ένστασης που έγινε στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Σαντορίνη είπε:
“Κατά την διάρκεια του αγώνα διαπίστωσα το τι είχε γίνει. Όταν διαπίστωσα το τι μας έκαναν, δυστυχώς ήταν σε σημείο τέτοιο αγωνιστικά που δεν μπορούσα να μην πω στον προπονητή, άστα να πάει στο διάολο να δούμε τι συμβαίνει. Και γι’ αυτό και το αποτέλεσμα το οποίο ήρθε. Δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε. Αυτό το οποίο έγινε, έγινε με μια σκοπιμότητα την οποία θα διερευνήσουμε σε όλα τα επίπεδα. Και ότι χρειαστεί, ποινικά κολάσιμο θα το κάνουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε οτιδήποτε στην τύχη του. Τους ποδοσφαιριστές μας τους πήγαμε και τον Οκτώβριο και τον Μάρτιο και κάναμε ότι έπρεπε για να είναι εντάξει ως προς τα δελτία υγείας. Τους πήγαμε στον κύριο που αναγράφεται και γνωρίζουν όλοι. Έχω πολλά να πω για όλα όσα συνέβησαν αλλά θα τα πω μετά τη λήξη του πρωταθλήματος”.

Ο ίδιος πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
“Το μήνυμα είναι ότι η ομάδα παραμένει, είναι ισχυρή και να φοβούνται αυτοί που προσπάθησαν να τη δωροδοκήσουν. Η Ρόδος δεν έκανε το παραμικρό για να είναι ένοχη και ούτε βεβαίως κάποιος από το συμβούλιο της ομάδας”

Αναφερόμενος στην ανάρτηση που έκανε ο τερματοφύλακας Βαγγέλης Πίτκας, είπε τα εξής:
“Ναι έχουμε την τελευταία δόση να του πληρώσουμε. Θα την πληρώσουμε μαζί με όλων των παιδιών με το που λήξει το πρωτάθλημα. Δεν ήταν δυνατόν να πληρωθεί πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Αν είμαστε τσάμπα μάγκες το έχουμε αποδείξει όλοι μαζί εδώ και τρία χρόνια”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments