Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεν είχε καθαρό μυαλό ο Άρης

Δεν είχε καθαρό μυαλό ο Άρης

0
aris endekada
Dodekanisos

Τηn δεύτερη εντός έδρας ισοπαλία παραχώρησε ο Άρης Αρχαγγέλου ο οποίος έμεινε στο 1 – 1 απέναντι στον Κλεόβουλο της Λίνδου. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή τους, ωστόσο δεν διέθεταν όπως φάνηκε το απαιτούμενο καθαρό μυαλό για να μπορέσουν να τελειώσουν σωστά τις φάσεις. Τόσο στα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα, όσο και μετά την ισοφάριση που δέχθηκαν από τους φιλοξενούμενους, οι παίκτες του Μιχάλη Χαρίτου θα μπορούσαν να πετύχουν κάτι καλύτερο. Είχαν όμως μεγάλο πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Ο Κλεόβουλος κατάφερε από το 20’ και μετά να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του όμως στις αρχές της επανάληψης οι γηπεδούχοι ήταν και πάλι αυτοί που έλεγξαν το παιχνίδι. Οι Λινδιακοί ισορρόπησαν στη συνέχεια και έφθασαν στην ισοφάριση όμως και πάλι ο Άρης ήταν αυτός που ανέκτησε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να μπορέσει να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα που ενδεχομένως να του έδινε και τη νίκη.
Στο 8΄ ο Μάλλιος ανατράπηκε στην περιοχή από τον Κακλαμάνο και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Κολιοκώστας (1 – 0).
Στο 76’ από σέντρα του Γεωργαλλή από τα αριστερά, ο Αθανασίου στόπαρε τη μπάλα και με ένα ωραίο σουτ την έστειλε στο «παραθυράκι» για να διαμορφώσει έτσι το τελικό 1 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σταμάτης Αντωνάς (Καρκαλιανίδης, Κόκκαλης). Μετά το σφύριγμα της λήξης απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Π. Κωστάκη γιατί κάτι είπε στον «βοηθό».
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ: Χρυσανθής, Ντελέρνο (75’ Κοτσίκος), Σταμούλης, Πομπός, Μ. Κωστάκης, Κολιάδης, Μπαϊρακτάρης (70’ Π. Κωστάκης), Κοντόγιαννος, Μάλλιος, Κολιοκώστας (67’ λ.τ. Φαρμακαλής), Παπαοικονόμου
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Καραγιάννης, Μπάρδης (80’ Κ. Διάκουλας), Κακλαμάνος, Γιατσιάτσιος, Α. Συμεωνίδης, Γ. Θ. Συμεωνίδης, Πατσιαούρας, Αθανασίου, Χατζημανώλης, Γ. Κ. Συμεωνίδης, Γεωργαλλής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments