Αρχική Videos “Δεν είναι ζωτικό συμφέρον των ΗΠΑ η υπεράσπιση της Ουκρανίας!”

“Δεν είναι ζωτικό συμφέρον των ΗΠΑ η υπεράσπιση της Ουκρανίας!”

0

Την αντίθεση του στην συνεχιζόμενη υποστήριξη των ΗΠΑ στην Ουκρανία εξέφρασε για μια ακόμα φορά ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ron DeSantis. Αυτή τη φορά, απάντησε σε ερώτηση που έθεσε ο παρουσιαστής του Fox News, Τάκερ Κάρλσον.

Με ανάρτηση του στο twitter τονίζει πως «οι ΗΠΑ έχουν πολλά ζωτικά εθνικά συμφέροντα, όπως η διασφάλιση των συνόρων τους, η αντιμετώπιση της κρίσης στρατολόγησης εντός του αμερικανικού στρατού, η επίτευξη ενεργειακής ασφάλειας και ανεξαρτησίας και ο έλεγχος της οικονομικής, πολιτιστικής και στρατιωτικής ισχύος του Κινέζου Κομμουνιστικού Κόμματος. Η ολοένα και μεγαλύτερη εμπλοκή στη στρατιωτική αντιπαράθεση μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας δεν αποτελεί προτεραιότητα για τις ΗΠΑ» έγραψε ο Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης.

Πρόσθεσε ότι η πολιτική της κυβέρνησης Μπάιντεν να εκδίδει  «λευκές επιταγές» στην Ουκρανία προκειμένου να χρηματοδοτήσει τη σύγκρουση «όσο χρειαστεί», χωρίς καθορισμένους στόχους ή λογοδοσία, χρησιμεύει μόνο στην απόσπαση της προσοχής από τις πιο πιεστικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η χώρα μας», όπως είπε. Ο DeSantis επέκρινε επίσης την Ουάσιγκτον για την αποτελεσματική οδήγηση της Ρωσίας πιο κοντά στην Κίνα, η οποία πιστεύει ότι αντιπροσωπεύει πολύ μεγαλύτερη απειλή από τη Μόσχα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments