Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Δεν είμαστε σάκος του μποξ»

«Δεν είμαστε σάκος του μποξ»

0
2
Dodekanisos

Έντονα παράπονα από την διαιτησία του Κώστα Καραγιάννη στο παιχνίδι με την Αναγέννηση του Έμπωνα (1 – 0) για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου έχει η Αθλητική Ένωση της Κατταβιάς. Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Κύριοι, δυστυχώς για ακόμη φορά στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Δωδεκανήσου βρεθήκαμε να θαυμάζουμε τις «ονειρεμένες – φαντασιόπληκτες» αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης Αν. Έμπωνας- ΑΕ Κατταβιάς, Καραγιάννη.

Φαντασιόπληκτες διότι, μόνο στο όνειρό του ο συγκεκριμένος διαιτητής έβλεπε αυτά τα οποία σφύριζε και βέβαια κατά 95% εις βάρος μας. Δυστυχώς, δε μπορούσε να δει την πραγματικότητα διότι, αν την έβλεπε θα έπρεπε να είχε αποβάλλει δύο παίκτες της Αν. Έμπωνας στο 55ο και 71ο λεπτό- και ενώ το σκορ ήταν στο 0-0. Τον έναν με δεύτερη κίτρινη κάρτα και αφού δις, υπέπεσε σε καταφανέστατη περίπτωση δεύτερης κίτρινης κάρτας, και τον άλλο με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφού αγκάλιασε και ανέτρεψε τον επιθετικό της ομάδας μας, ο οποίος βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ -όντας τελευταίος παίκτης.

Δεν μπόρεσε να δει ότι ο επιθετικός της αντίπαλης ομάδας κρατούσε την μπάλα μέσα στα πόδια του, καθήμενος στο έδαφος για τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα πριν την υπόδειξη του πέναλτι εις βάρος μας, καθώς επίσης και ότι στο 89ο λεπτό, το φάουλ που υπέδειξε υπέρ μας ήταν τουλάχιστον ένα μέτρο εντός της αντίπαλης περιοχής και όχι 1,5 μέτρα εκτός- όπως εκείνος ήθελε να δει.

Αυτά είναι ορισμένα απ’ τα πολλά «φανταστικά» που προσέφερε ο διαιτητής Καραγιάννης στο φίλαθλο κοινό κάνοντάς τους πραγματικά να γελούν.

Κύριοι αρμόδιοι διοικούντες της διαιτησίας, πρέπει να καταλάβετε επιτέλους ότι η Α. Ε. Κατταβιάς δεν είναι ο σάκος του μποξ για να προπονείται ο κάθε τυχαίος Καραγιάννης. Ελπίζουμε –τουλάχιστον- στην παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή, καθώς και στο να διατυπώσει ο κ. Κατταβενός στην έκθεσή του, αυτά που προφορικά μας ανέφερε μετά τη λήξη του αγώνα.

Λυπούμαστε που βρεθήκαμε για άλλη μια φορά στη δυσάρεστη θέση να προβούμε ξανά σε διαμαρτυρία. Τέλος, για τη σωστή πληροφόρηση του ροδιακού κοινού δηλώνουμε ότι: τις δύο τελευταίες αγωνιστικές τα αποτελέσματα της ομάδας μας δεν ήταν τα επιθυμητά και παραταύτα δόθηκαν συγχαρητήρια στους διαιτητές των δύο αυτών αναμετρήσεων γιατί πολύ απλά, δεν είχαν καμία ευθύνη για τη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων.

Υ.Γ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση της Αν. Έμπωνας, για την υποδειγματική φιλοξενία και να ευχηθούμε σε αυτούς και τις οικογένειές τους, καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία.»

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments