Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ «Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι»

«Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι»

14
xatzimanolis manolis
Dodekanisos

Την άποψη ότι η γυναικεία ομάδα του Διαγόρα δεν είναι ακόμα έτοιμη και μπορεί να παίξει καλύτερα, εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο προπονητής του συλλόγου Μανώλης Χατζημανώλης. Ο ίδιος μιλώντας στον Φώτη Αντωνά αναφέρθηκε στην ποιότητα του πρωταθλήματος αλλά και στην προοπτική να συμμετάσχει ο «γηραιός» στα μπαράζ.
Μιλώντας για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας τόνισε:
«Η ομάδα ξεκίνησε με ένα βασικό κορμό 3-4 παικτριών και διατήρησε αυτή τη μορφή από ενάρξεως προπονητικών ωρών, ήτοι αρχές Σεπτεμβρίου. Η όλη δυσκολία στη περαιτέρω πορεία ήταν να μπορέσουν οι υπόλοιπες παίκτριες να ενσωματωθούν στην ομάδα, γεγονός που μέχρι σήμερα δε κατέστη δυνατό στη πλήρη μορφή του, με αποτέλεσμα η ομάδα να μην είμαι ακόμα έτοιμη όσο κι αν ακούγεται παράξενο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η βασική ομάδα συναντιέται μόνο στους αγώνες και εκεί προσπαθεί να βρει τον εαυτό της. Διάφοροι λόγοι συνετέλεσαν και συντελούν ακόμα και μέχρι σήμερα έτσι ώστε να εξακολουθεί να συντηρείται το φαινόμενο αυτό. Συμπερασματικά η ομάδα χρειάζεται χρόνο, και χρόνος δυστυχώς δεν υπάρχει. Φυσικά δεν ευθύνεται κανείς γι αυτό, αλλά οι υπάρχουσες συνθήκες. Συνεπώς η πορεία της ομάδας επουδενί δεν είναι αυτή που θα επιθυμούσα».
Σε ερώτηση σχετικά με την ποιότητα του πρωταθλήματος, απάντησε:
«Η ποιότητα του πρωταθλήματος θεωρώ από την μέχρι τώρα εικόνα που έχω ότι βγάζει θετικά συμπεράσματα, μολονότι θα ήθελα να υπάρχουν περισσότερες ομάδες με την ίδια δυναμική προκειμένου να έχουμε μία πιο σαφή και εμπεριστατωμένη άποψη. Πάντως και σ αυτό το σημείο θεωρώ ότι υπάρχουν οι δυνατότητες για βελτίωση της ποιότητας αλλά δεν υπάρχει αντίβαρο στο κίνητρο αυτό. Και τούτο διότι ένα μίνι πρωτάθλημα δεν προσφέρεται για συμπεράσματα κάθε είδους. Αυτονόητο είναι ότι αυτό έχουμε και μ’ αυτό πορευόμαστε. Απλά ευχής έργο είναι να υπάρχουν περισσότερες ομάδες».
Όσο για την μετέπειτα φάση αγώνων είπε:
«Θεωρώ ότι τελικά θα πάμε στα μπαράζ με την πρωτοπόρο στη βαθμολογία ομάδα, που εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι είναι μία σκληροτράχηλη και πολύ καλά δεμένη μάλιστα ομάδα, παρ όλες τις απουσίες βασικών παικτριών. Δείχνει ποιότητα και χαρακτήρα και αυτό αποδεικνύεται μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι σ όλες τις ομάδες καλή επιτυχία».
Κλείνοντας αυτή τη μίνι συνέντευξη, ο κ. Χατζημανώλης επεσήμανε:
«Ευχαριστώ το news12 για την παραχώρηση αυτής της συνέντευξης όπως επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και για το έργο που επιτελεί τα τελευταία χρόνια να είναι κοντά μας και να μας στηρίζει»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pistolero
Pistolero
10 years ago

Topic gia to volley kai o Komenos7 den exei sxoliasei akoma?

Ti allo tha doyme…

mikasa
mikasa
10 years ago

Τι λες ρε κόουτς…Πριν από λίγο καιρό στη ΓΝΩΜΗ δήλωνες αλλα…Τωρα αλλα…Αποφασισε…Και μην αποποιείσαι των ευθυνων σου!!!Ειναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι προπονητες…Αραγε ποιός ευθύνεται για την συνευρεση των αθλητριών…Μήπως ο προπονητής;Μήπως ο εφορος;Η μεγαλύτερη ευθύνη βαρύνει εσένα πάντως…

karfi
karfi
10 years ago

Τελικά περιποιείς αδίκημα αφού είσαι αχάριστος και πολύ παρτάκιας…

stiletto
stiletto
10 years ago
pineza
pineza
10 years ago

Η εμπειρία των παικτριών του Διαγόρα, είναι τέτοια που ξέρουν να παίζουν με την πλάτη στον τοίχο.

Δεν θα μου κάνει εντύπωση, ότι θα σπάσει το αήττητο της Τελχινίδας.

Βλέπω τα play off, να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, απ΄΄ ότι αναμένεται.

transport
transport
10 years ago

Δηλαδή ρε mikasa ο coach τι ευθύνη έχει εάν οι παίκτριες δε μαζεύονται; να τις πυροβολήσει; να τις πάρει απ το χεράκι; να τις δειρει; να τους βάλει πρόστιμο; να τους κάνει συστάσεις; εδώ με το ζόρι το νησί έχει 4 ομάδες. Πιστεύω πρέπει να βάλει ντετέκτιβ να μάθει που βρίσκονται οταν δεν είναι παρούσες στην προπόνηση. Σ αυτό το νησί ο καθένας πετάει ότι ανοησία του κατέβει τελικά.

Komenos7
Komenos7
10 years ago

Alli douleia den exoun oi kopeles, stis proponiseis tha erxontai!!

Afou erxontai kai ston agwna autou tou anyparktou athlimatos na eisai kai euxaristimenos “coach”.

kill
kill
10 years ago

Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι, η παρουσία των παικτριών δεν εξαρτάται από κανένα coach έφορο ή άλλο παράγοντα, αλλά από την στατιστική που λέει ότι σε μία ομάδα πόσες φοιτήτριες έχεις, πόσες εργαζόμενες με σπαστό ωράριο έχεις, πόσες μητέρες έχεις, πόσες με μόνο απογευματινή εργασία παίκτριες έχεις και τόσα άλλα για να μην κουράζω το post. Συνεπώς εάν είσαι απ τους άτυχους προπονητές και το σύνολο των παικτριών σου ανήκει στη κατηγορία εκείνων που δεν έχουν χρόνο ή καθόλου χρόνο τότε έχεις πρόβλημα στο να μαζεύονται. Σε αντίθεση εάν είσαι τυχερός προπονητής όπου το σύνολο των παικτριών σου ανήκει στη κατηγορία παικτριών όπου το στό σύνολό τους έχουν πολύ ή άπλετο χρόνο στο να παρεβρίσκονται σ όλες τις προπονήσεις. Αλλά για όλα αυτά δυστυχώς θέλει σκέψη όσο αφορά τα παραπάνω post.

jam
jam
10 years ago

re mikasa toso poli se kaiei o proponitis k o eforos?? afti ftaine pou emeines anergos ipefthinos??….. ksexases na ta valeis kai me tin TE pali… alla opos eida ta vazeis parakato… me tin anartisi os stileto…

filathlos
filathlos
10 years ago

αγαπητέ komenos7. Το χειρότερο πράγμα στο κόσμο είναι να είσαι χαζός.Αυτό δυστυχώς δεν ανατρέπεται ούτε και υπάρχει ίαση.
Συνεπώς όλοι εμείς που απομονώνουμε όλους εσάς τους χαζούς, το κάνουμε δείχνοντας σας πόσο ευτυχώς απειροελάχιστοι είστε. Επειδή είσαι πολύ νεαρός όπως φαίνεται και παράλληλα σ εχουν μεγαλώσει σ ένα βίαιο περιβάλλον και δεν αλλάζει ο χαρακτήρας σου, θα μπορούσες τουλάχιστον να μάθεις γι αυτό το ανύπαρκτο άθλημα ότι:
1. http://www.sansimera.gr/articles/130
2.http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7
3.Υπολογίζεται ότι ασχολούνται περίπου 170 εκατομύρια τουλάχιστον άνθρωποι με το ανύπαρκτο άθλημα
Το κυριότερο απ όλα είναι ότι αυτό το ανύπαρκτο άθλημα σε κάνει να ασχολείσαι μ αυτό, με τους ανθρώπους του, και με οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει μ αυτό. συνεπώς ανακαλύπτεις ότι τελικά, ασχολείσαι με το βόλει φίλε-η μου με οποιαδήποτε μορφή του. Έστω και την αρνητική.

volleyfan
volleyfan
10 years ago

Τελικα κ.Χατζημανωλη δεν μας λες ποτε θα ειναι ετοιμη η ομαδα σου!Εσυ και ο πρωην τεχνικος διευθυντης σου ετοιμασατε ομαδα που θα επαιρνε το πρωταθλημα (ετσι λεγατε παντου )και τωρα που καταλαβες οτι απετυχες (εχασες 2 φορες 3-0 απο την Τελχινιδα )συμφωνα με την προσφιλη τακτικη σου, ριχνεις τις ευθυνες σε ολους τους αλλους .Εσυ ποτε δεν φταις σε τιποτα !!!Γι αυτο θα μεινεις παλι προπονητης χωρις ομαδα και θα φταινε παλι ολοι οι αλλοι (παραγοντες ,διαιτητες ,αθλητριες ,φιλαθλοι, προπονητες, Τ.Ε.) !!Ελεος ….

karfi
karfi
10 years ago

Φίλτατε kill ο κόουτς πρέπει να μετρήσει τις φοιτήτριες, τις μαννες τις εργαζόμενες και τον ελευθερο χρόνο τους!!!Αφού μελετήσει την στατιστική απαντάει σε μια ενδεχόμενη πρόταση!!!Δεν λεει ευκολα το ΝΑΙ σε μια ενδεχόμενη συνεργασία!!!Αφού λοιπόν ρίσκαρε τωρα ας ψαξει να βρεί που …χάλασε η συνταγή!!!Γιατί ειναι μπροστα σε ενα λακκο που ειτε …θα τον σπρώξουν..η θα πέσει μόνος του μέσα!!!Και κρίμα γιατί ειναι από τους λίγους προπονητες βόλεϊ στον τόπο!!!Ειμαι ενας φίλος του Διαγόρα που παρακολουθεί από κοντα τα πράγματα …Οσο για κείνο που αναφερει κάποιος φίλος πρίν…την Τελχινίδα δεν θα την κερδίσει ποτέ φετος!!!Δεν το δούλεψε το θέμα!!!

transport
transport
10 years ago

Προς volleyfan. Προσωπικά ουδέποτε άκουσα τον κο Χατζημανωλη να διατείνεται ότι θα πάρει το πρωτάθλημα ή ότι φτιάχνει ομάδα πρωταθληματος ή κάτι άλλο. Το να βάζεις λογια σε κάποιον όπου ποτέ δεν ανακοίνωσε κάτι τέτοιο θεωρώ ότι είναι κακία και ανεφικτα κουτσομπολιά από κακεντρεχεις και ιδιοτελεις ανθρώπους. Οσο αφορά το σχόλιο του karfi ήταν παρών στη πρόταση και τι περιείχε που του έγινε απ την ομάδα του Διαγόρα;;; αν ήσουν πες μας να μάθουμε αν όχι τότε ανήκεις στην κατηγορία του Komenos7 φίλε μου

Asteio#
Asteio#
10 years ago

ma pia omada tou nisiou exei paixtries pou den kanoun tipota allo?? den mporw na katalavw pws afto einai provlima mono gia tin mia omada kai oxi gia tis upoloipes… ta pragmata einai apla… gia allous logous einai demmeni mia omada kai gia kapoious allous DEN mporei na de8ei mia alli…