Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Δεν είχε πίεση ο Ιάλυσος

Δεν είχε πίεση ο Ιάλυσος

0
Dodekanisos

Μετά από ένα φιλικό παιχνίδι που δεν προσφερόταν και για πολλά χρήσιμα συμπεράσματα (λόγω της διαφοράς δυναμικότητας των δυο ομάδων), ο Ιάλυσος επικράτησε με 4 – 0 του Απόλλωνα Καλυθιών στο «Οικονομίδειο» γυμναστήριο. Οι φιλοξενούμενοι «κατέβηκαν» με πάρα πολλούς νεαρούς και άπειρους παίκτες στη σύνθεση τους, με αποτέλεσμα, να μην είναι εφικτό να παρακολουθήσουν σε όλο το πρώτο ημίχρονο τον ρυθμό των αντιπάλων τους και το παιχνίδι να παίζεται κυρίως στο μισό γήπεδο. Στο διάστημα αυτό, οι «ερυθροκίτρινοι», είχαν τον πλήρη έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στην επανάληψη και οι γηπεδούχοι έκαναν αρκετές αλλαγές και ο τεχνικός Μάρκος Στεφανίδης έριξε στο παιχνίδι περισσότερους μικρούς, με αποτέλεσμα η εικόνα κάπως να διαφοροποιηθεί. Παρόλα αυτά, ο Ιάλυσος και πάλι είχε τον πλήρη έλεγχο, ήταν σαφώς καλύτερος και σημείωσε και άλλα τέρματα.

Το σκορ άνοιξε στο 21’ ο Βελλίνης με ωραία κίνηση και σουτ από το ύψος του πέναλτι (1 – 0). Στο 38’ ο Ομπίνα από κοντά με σουτ έκανε το 2 – 0 και στο 64’ ο Γεωργίου με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Στο 65΄, ο Ζωάννου με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Καραγιάννης

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Σταυλάς, Χειμωνέττος, Τσούπρος, Αθανασίου, Ομπίνα, Ρεκλείτης, Λαμίν, Α. Γεωργίου, Μπεγκλετζής, Βελλίνης (Έπαιξαν και οι Στεφανίδης, Αρέτογλου, Μισέλ, Μαγιόγλου, Σ. Καραμανώλης, Κατσαμάκης, Ταουλάν, Μ. Καραμανώλης, Αποστολάτος, Καρδούλιας, Γκουγκουντρής και Γεωργίου.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Ορφανός, Κώστας, Φωτεινής, Κυρίτσης, Γρηγορίοθυ, Γίδαρος, Μίσκου, Ο. Πέπα, Γκ. Πέπα, Κολοκοτρώνης, Ιντρίζι (Έπαιξαν και οι Κιόττου, Σαββούλης, Καβουσανάκης, Ροδίτης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments