Αρχική Videos Δεν εφαρμόζει το πρόστιμο στους ανεμβολίαστους η επαρχία Κεμπέκ!

Δεν εφαρμόζει το πρόστιμο στους ανεμβολίαστους η επαρχία Κεμπέκ!

0

Δεν εφαρμόζει το πρόστιμο στους ανεμβολίαστους η επαρχία Κέμπεκ του Καναδά με την κυβέρνηση να παίρνει πίσω την απόφαση που είχε λάβει προκειμένου να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί!

Ο πρωθυπουργός του Κεμπέκ Φρανσουά Λεγκώ μιλώντας στους δημοσιογράφους μεταξύ άλλων επεσήμανε πως «πρέπει να βεβαιωθώ ότι προστατεύω την υγεία των κατοίκων όπως επίσης και την ειρήνη μέσα στην κοινωνία. Καταλαβαίνω ότι αυτό διχάζει τους Κεμπέκους και αυτή τη στιγμή πρέπει να χτίσουμε γέφυρες». Η κυβέρνηση κάνει πίσω εν μέσω έντονων αντιδράσεων του κόσμου, με αποκορύφωμα βέβαια το κομβόϊ της ελευθερίας που έχει γίνει πλέον γνωστό παγκοσμίως.

Υπενθυμίζουμε ότι το σχέδιο που είχε ανακοινωθεί προέβλεπε πρόστιμο από 50 έως 100 δολάρια, κάτι το οποίο τελικά δεν θα ισχύσει. Μέχρι σήμερα, περίπου το 84% των επιλέξιμων στο Κεμπέκ θεωρούνται πλήρως εμβολιασμένοι, λίγο πάνω από τον εθνικό μέσο όρο. Η επαρχία του Οντάριο, η πολυπληθέστερη του Καναδά, προηγουμένως επέλεξε ενάντια σε έναν παρόμοιο φόρο, υποστηρίζοντας ότι η πολιτική ήταν αδικαιολόγητα «τιμωρητική». Ο πρωθυπουργός Νταγκ Φορντ είπε ότι η κυβέρνησή του θα «ακολουθήσει διαφορετική προσέγγιση»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments