Αρχική Videos «Δεν έχουμε άλλη επιλογή από τη …φυσική εξάλειψη του Ζελένσκι!»

«Δεν έχουμε άλλη επιλογή από τη …φυσική εξάλειψη του Ζελένσκι!»

0

Η επίθεση με drone του Κιέβου στο Κρεμλίνο δεν αφήνει στη Ρωσία άλλες επιλογές εκτός από τη φυσική εξάλειψη του Ουκρανού προέδρου Βλαντιμίρ Ζελένσκι, δήλωσε την Τετάρτη στο κανάλι του στο Telegram ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Σε ένα σχόλιο για τις ενέργειες του Κιέβου, ο Μεντβέντεφ έγραψε χαρακτηριστικά: «Μετά τη σημερινή τρομοκρατική επίθεση, δεν υπάρχουν άλλες επιλογές εκτός από τη φυσική εξάλειψη του Ζελένσκι και της κλίκας του».

Στο μεταξύ, έτοιμη να απαντήσει στο Κίεβο μετά την επίθεση με drone στο Κρεμλίνο, στην κατοικία του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, είναι η Μόσχα όπως ανέφερε η προεδρική υπηρεσία τύπου σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Η Ρωσία διατηρεί το δικαίωμα να λάβει αντίποινα όποτε και όπου κρίνει σκόπιμο», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «, το καθεστώς του Κιέβου επιχείρησε να επιτεθεί στην κατοικία του Ρώσου προέδρου στο Κρεμλίνο χρησιμοποιώντας μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα». Το Κρεμλίνο σημείωσε ότι ήταν «μια προσχεδιασμένη τρομοκρατική ενέργεια και απόπειρα κατά της ζωής του Ρώσου προέδρου, η οποία έλαβε χώρα λίγο πριν την Ημέρα της Νίκης και την Παρέλαση της 9ης Μαΐου, στην οποία θα παρευρεθούν ξένοι καλεσμένοι».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments