Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στα Τρίκαλα ο Κολοσσός

Δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στα Τρίκαλα ο Κολοσσός

0
Dodekanisos

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδαίτερα προβλήματα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ο Κολοσσός επικράτησε των Τρικάλων με σκορ (78-60) για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basketleague.

Οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη παρά το νωθρό ξεκίνημα που είχαν στην αναμέτρηση, κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό και να πάρουν από νωρίς μεγάλη διαφορά, την οποία και κράτησαν μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης. Κορυφαίοι για τους “θαλασσί” οι Τζόουνς και Ουέαρ.

Στο πρώτο δεκάλπετο οι δύο ομάδες ήταν αρκετά άστοχες, με αποτέλεσμα να κλείσουν το δεκάλεπτο αρκετά κοντά στο σκορ (18-16). Στο δεύτερο δεκάλπετο ο Κολοσσός ανέβασε τον ρυθμό του και με τρίποντα κατάφερε να πάρει διψήφια διαφορά από τους φιλοξενούμενους και έκλεισε το ημίχρονο με σκορ (37-22).

Στο δεύτερο μέρος τα Τρίκαλα προσπάθησαν να μειώσουν την διαφορά, όμως ο ρυθμός του Κολοσσού δεν τους επέτρεψε να το πετύχουν. Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ (54-39).

Στην τελευταία περίοδο τα Τρίκαλα με πρωταγωνιστή τον Λούτζη έριξαν την διαφορά στους έντεκα (61-50) 4′ πρίν από το τέλος, όμως και πάλι ο Κολοσσός κατάφερε να αυξήσει την διαφορά και να πάρει τη νίκη με σκορ (78-60).

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 37-22, 54-39, 78-60

ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Λυκογιάννης): Γκρίφιν 2, Χάρις 5, Μπρέι 8, Ράιτ 4, Σχίζας 5, Τζόουνς 14, Μπιλλής, Αγγελάκος, Σταμάτης 9, Παπαδάκης 6, Τσαλμπούρης 11, Ουέαρ 14.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Τακιανός): Τζόουνς 5, Σλαφτσάκης 6, Τέγιτς 9, Μάρεϊ 4, Κανάτσεβιτς 7, Τέιμς 6, Λούντζης 17, Χατζηνικόλας, Φέισι 6, Καλογιαννίδης.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments