Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δεν δυσκολεύτηκε ο Διγενής

Δεν δυσκολεύτηκε ο Διγενής

0
digenis oloi1
Dodekanisos

Χωρίς να δυσκολευτεί σε κανένα σημείο της αναμέτρησης ο Διγενής επικράτησε εύκολα με 4-0 του Νηρέα στην Κρεμαστή, για το πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας.
Στο πρώτο μέρος οι Κοσκινιάτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 15΄με το εύστοχο πέναλτι του Αμπελά, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης και πάλι με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-2. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δημηούργησααν κάποιες φάσεις χωρίς ωστόσο να πετύχουν κάποιο γκολ. Λίγο πριν την ανάπαυλα έγινε το 0-3 με το πλασέ του Πλαγγέντη.
Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και το μόνο που άλλαξε ήταν το τελικό αποτέλεσμα με τον Διγενή να βάζει ακόμα ένα τέρμα με τον Διακάκη στο 87΄.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Δουλγέρης (Μπερδεμπές, Καλκαβούρας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΝΗΡΕΑΣ: Μάτσης, Γουλίτσας, Καρίνος ( 69΄ λ.τρ. Καρπαθάκης), Στούρης, Μοσκιού (λ.τρ. Ζερβός), Καρράς, Παπανικολάου, Τζεμανάκης, Παπαγεωργίου, Κιλασίν (55΄ Φλεβάρης), Ραφτόπουλος
ΔΙΓΕΝΗΣ: Νικολέττος, Κατσούλης (46΄ Τζουανάκης), Ζαχαριάς, Αμπελάς, Μοσκιού (75΄ Διακανθός), Κώτης, Χουτεσιώτης, Μικκιού, Μάνο, Διακάκης, Πλαγγέντης (64΄ Κυριαζάκος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments