Δεν δυσκολεύτηκε ο Δαμάγητος

0

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε το νέο έτος για τον Δαμάγητο καθώς στο πρώτο παιχνίδι για φέτος κέρδισε εύκολα την Αναγέννηση Έμπωναε με 4-0, στο γήπεδο Κοσκινού.
Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με τον Δαμάγητο να είναι πιο εύστοχος και να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενος με 1-0 με το ωραίο σουτ του Μάχλη στο 28΄.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου έδιωξε γρήγορα τον άγχος αφού στο 48΄ έκανε δύο τα τέρματά της. Ο Γρηγοριάδης μπήκε στην περιοχή έκανε την παράλληλη με τον Πεζουβανάκη να στέλνει άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στη συνέχεια οι Θολοενοί πέτυχαν ακόμα δυο γκολ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στο τελικό σκορ. Το 3-0 έκανε στο 51΄ ο Ατσίδης με πλασέ ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μάχλης στο 55΄ μετά την πάσα του Ατσίδη.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Γιαννουκάς (Κάζας, Βλάχος)
Οι συνθέσεις των ομαδων:
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Στεργενάκης, Πηδιάκης, Συρράκος, Μπιλιάς (53΄ Κεφάλας), Γρηγοριάδης, Σαΐτης, Τζαβάρας, Κυριακάκης (61΄ Βολιτάκης), Αλβανός (61΄ Ντελλάκης), Ατσίδης, Μάχλης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ε.: Φλοσκάκης Π., Πεζουβανάκης, Τσαγκαράκης, Δημητρόπουλος (70΄ Χατζηγιαννάκης Π.), Χατζηγιαννάκης Σ., Κρομμύδας, Καρακόπουλος, Σακαρέλης, Σφυράκης (60΄ Φλοσκάκης), Γιασιράνης (46΄ Φιακέττι), Κωνσταντάκης