Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεν δυσκολεύτηκε ο Άρης

Δεν δυσκολεύτηκε ο Άρης

0
aris endekada
Dodekanisos

Δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες ο Άρης Αρχαγγέλου για να προσθέσει άλλη μια νίκη στο ενεργητικό του. Η ομάδα του Μιχάλη Χαρίτου επικράτησε με 2 – 0 του ΑΣ Χάλκης σε παιχνίδι που έγινε στο ουδέτερο γήπεδο των Μασσάρων. Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και δίκαια έφθασαν στην κατάκτηση της νίκης, ενώ θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει και περισσότερα τέρματα βάση των ευκαιριών που δημιούργησαν.
Το σκορ άνοιξε στο 27’ ο Παπαοικονόμου με μια πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ (1 – 0). Στο 62’ ο Παπαοικονόμου έκανε τη σέντρα και ο Μπαϊρακτάρης στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2 – 0.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 60’ ο Μάλλιος με σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι. Την ίδια τύχη είχε ένα πλασέ του Κοντόγιαννου νωρίτερα (στο 43), ενώ στο 70’ ο Μπαϊρακτάρης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά αυτό το γκολ δεν μέτρησε διότι ο σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφσαϊντ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Καραγιάννης (Κασιώτης, Λάζος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ: Γ. Φαρμακαλής, Κοτσίκος, Σταμούλης, Νικήτας, Μ. Κωστάκης, Β. Φαρμακαλής, Μπαϊρακτάρης (66’ Ντίρος), Κοντόγιαννος (81’ Κολιάδης), Μάλλιος (72’ Κωστάκης Π.), Κολιοκώστας, Παπαοικονόμου
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Ντάνης, Αγγελής, Τσιαντούλας (22’ λ.τ. Ζαμαντάκης), Ψαρράς, Κωστίδης, Ντούπης, Νίκανδρος, Παπαστεργής (62’ Καβουκλής), Μερκάι, Κουτσογούλας, Πανούσης (59’ Παπαλαζάρου)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments