Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Δεν διατρέχει κίνδυνο

Δεν διατρέχει κίνδυνο

0
diagoras_anagennisi_fasi
Dodekanisos
Ο Διαγόρας δεν θα είναι στα πλέη οφ της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου . Αιτία το γεγονός πώς, δεν εγκρίθηκε ο φάκελος που κατέθεσε στο πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ. Παρότι το έπραξε, δεν συμπεριλήφθηκαν σε αυτόν τα οικονομικής και λογιστικής φύσεως δεδομένα της ΠΑΕ κι αυτό είχε σαν συνέπεια την άρνηση του οργάνου να αδειοδοτήσει τον Διαγόρα. Επειδή ο κόσμος ανησυχεί και αναρωτιέται τι θα γίνει την ερχόμενη ποδοσφαιρική  περίοδο, πρέπει να σημειωθεί πώς
-Δεν διατρέχει για την ώρα κανένα κίνδυνο
-Αλλά και δεν αποτελεί το γεγονός της αδειοδότησης , τροχοπέδη για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
Όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε χθες, το γεγονός αυτό δεν επηρεάζει σε καμιά περίπτωση την συνέχεια της λειτουργίας της ομάδας. Απλά πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, η ΕΕΑ θα ζητήσει από τον Διαγόρα
-Το νόμιμο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ
-Την απαραίτητη εγγυητική επιστολή
-Αλλά και τις βεβαιώσεις, πώς δεν οφείλει σε κανένα και τίποτα πλέον. Ο Διαγόρας περιμένει τις τελεσίδικες αποφάσεις της ΕΕΟΔΕΑΠ, προκειμένου να λάβει γνώση και ανάλογα να πράξει η και να ρυθμίσει τις οφειλές του, κύρια προς τους ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει προσφυγή, για να κατοχυρώσουν τα χρήματα τους . 
Σε ότι αφορά τις εκκρεμότητες ενδεικτικά αναφέρονται,
-Οι περιπτώσεις παικτών που προσέφυγαν στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών (Ε.Ε.Ο.Δ.Ε.Α.Π.) και που σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες αυτές είναι των Μπελεγρίνη, Γεωργιάδη, Τσιάτσιου, Τριανταφύλλου αλλά και του Δάφκου η οποία δεν εκδικάσθηκε ακόμα.
-Υπάρχουν ακόμα δυο περιπτώσεις παικτών που προσέφυγαν στην ΟΥΕΦΑ και που είναι οι Ράγιοβιτς και ο Κύπριος Παύλου.
-Στο εγγύς μέλλον  αναμένονται να φτάσουν στον Διαγόρα οι αποφάσεις της Επιτροπής για τον Παναγιώτη Μαθιό αλλά και για τον Μαρτσέλο Γκούτμαν.
Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, άλλο πρεσβεύει το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης κι αλλιώς λειτουργεί η Επιτροπή Επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Οι υποχρεώσεις  πάντως, πρέπει να καταβληθούν πριν ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού, αφού δεν μπορεί να κάνει καμιά ομάδα μεταγραφή, αν δεν πληρώσει τις οφειλές της.

Από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments