Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Δεν χρειάζεται άγχος για την επόμενη ημέρα!”

“Δεν χρειάζεται άγχος για την επόμενη ημέρα!”

0
Dodekanisos

“Δεν χρειάζεται να έχουμε κανένα άγχος σχετικά με το ποια μπορεί να είναι η επόμενη ημέρα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο”, τόνισε με δηλώσεις του ο γενικός αρχηγός της ΑΕ Κατταβιάς Γιάννης Κυπριώτης. Ο ίδιος πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
“Στη ζωή υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά ζητήματα από το ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να μπούμε σε διαδικασία για να κάνουμε προγνωστικά. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Απλά περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει τελικά”.

Αναφερόμενος στην ΑΕ Κατταβιάς τόνισε τα εξής:
“Για την ΑΕ Κατταβιάς θα έλεγα ότι είναι ούτε κρύο, ούτε ζέστη, όποια και αν είναι η επόμενη ημέρα. Αν παίξουμε θα είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί μας αρέσει αυτό που κάνουμε και περνάμε το χειμώνα μας. Αλλά και να μην παίξουμε θεωρώ ότι δεν έγινε και τίποτα. Σαν ΑΕ Κατταβιάς δεν θα μας …χαλάσει ότι και να γίνει. Θα πειθαρχήσουμε στις αποφάσεις της ΕΠΟ και της ΕΠΣΔ. Θα ξεκινήσουμε όταν μας το επιτρέψουν. Υπάρχει βέβαια ένα πρόβλημα καθώς δεν ξέρουμε πότε θα είναι εφικτό να χρησιμοποιήσουμε το Ενωσιακό. Όπως και να έχει όταν μας ανάψουν το πράσινο φως θα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε”.

Ο Γιάννης Κυπριώτης αναφέρθηκε και στα προβλήματα που θα δημιουργηθούν αν τελικά το πρωτάθλημα επαναρχίσει:
“Το τοπικό είναι το μεράκι μας και το χόμπι μας. Θέλουμε όλοι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αλλά από εκεί και πέρα είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν πολλά προβλήματα που θα έχουν να κάνουν με τη στελέχωση των ρόστερ αλλά και την προετοιμασία των ομάδων. Πιθανόν να βγουν και τραυματισμοί όπως και το να πάει το πρωτάθλημα αρκετά πίσω χρονικά. Και σε αυτή την περίπτωση οι ποδοσφαιριστές προφανώς και θα επιλέξουν τη δουλειά τους, ειδικά αυτές τις πολύ δύσκολες εποχές”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments