Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεν χαρίστηκε ο Φοίβος

Δεν χαρίστηκε ο Φοίβος

0
Dodekanisos

Άνετη νίκη με σκορ 7 – 1 επί του Αστέρα Παστίδας πέτυχε στην Κρεμαστή ο Φοίβος και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ Κατηγορίας. Όπως μαρτυράει και το τελικό σκορ το παιχνίδι δεν αντέχει και σε πολύ μεγάλη κριτική.

Στο 20’ ο Γκινής άνοιξε το σκορ (1 – 0) και στο 22’ ο Μόσχος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2 – 0). Στο 30’ ο Καλημέρης πέτυχε το 3 – 0 ενώ λίγο πριν από το φινάλε του ημιχρόνου, οι Παστιδενοί πέτυχαν το μοναδικό τους τέρμα με τον Λιαμή (3 – 1). Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Φοίβος ο οποίος σκόραρε με τους Ορφανίδη (60’), Μόσχο (64’), και Γκινή (66’, 80’) και διαμόρφωσε το τελικό 7 – 1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας (37’ Μήλιος), Ν. Ορφανίδης, Θεοδοσίου, Παϊζάνος, Χατζησάββας, Τζιβίλογλου (62’ Ζαχαρίας), Καλημέρης (56’ Ταφάνι), Καραγεωργίου, Γκινής, Μόσχος, Στεφανίδης (32’ Καρίκης)
ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαμιχάηλ, Αποστολάτος, Χαριτάκης, Μ. Παπαμιχαήλ (60’ Λεωνίδου), Σ. Γιαννακόπουλος, Παγκράτης (78’ Δρακάκης), Καλαγρήες, Σκόρπος, Κυρίτσης (54’ Κόρα), Λιαμής, Γ. Γιαννακόπουλος (68’ Αυγενικού)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments