Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Δεν άξιζε την ήττα ο Ιάλυσος

Δεν άξιζε την ήττα ο Ιάλυσος

0
Dodekanisos

Tην ήττα με σκορ (3-2) από την Προοδευτική στο γήπεδο του Κορυδαλλού γνώρισε ο Ιάλυσος στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Επέστρεψαν από το 2-0 οι “ερυθροκίτρινοι”, όμως εμφανίστηκαν άτυχοι στο τέλος της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι:

Oι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση και κατάφεραν μόλις στο 7′ να ανοίξουν το σκορ. Ο Μπελέρης τροφοδότησε τον Κουιρουκίδη και εκείνος με ένα άπιαστο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ανδρούτσου για το 1-0. Οι παίκτες του Κώστα Βασιλακάκη έχασαν τεράστια ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, όταν στο 20′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φαβάλι, ο Τσούπρος πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι. Στο 28′ η Προοδευτική διπλασίασε τα τέρματα της. Ατομική ενέργεια του Δηλαβέρη, απέφυγε τρεις παίκτες και με πολύ ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ανδρούτσου για το 2-0. Στο 41′ ήταν η σειρά του Ιάλυσου να βρει τον δρόμο προς τα ανίπαλα δίχτυα. Κόρνερ του Φαβάλι, κεφαλιά του Μπεγκλετζή στα δίχτυα του Μπαντίκου 2-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ιάλυσος κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Ο Φαβάλι, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ιάλυσου, πραγματοποίησε εξαιρετική ατομική ενέργεια και με ωραίο πλασέ πέτυχε το 2-2. Οι “τοξοβόλοι” έχασαν μεγάλη ευκαιρία να “γυρίσουν” το παιχνίδι, όταν στο 58′ το σουτ του Δελαπόρτα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Μπαντίκου. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη στο 90′ όταν το σουτ του Πέππα κόντραρε στον Αρχοντούλη και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Ανδρούτσου για το τελικό 3-2 που αδικεί τον Ιάλυσο, ο οποίος θα μπορούσε σίγουρα να πάρει κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση.

Συνθέσεις: 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Πολιανίδης (75′ Τσαλαούσης), Καλαϊντζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Χρήστου (60′ Βλάχος), Κουιρουκίδης, Μπελέρης, Κανελλόπουλος (85′ Ζαχαράτος), Ντάλλας, Δηλαβέρης (68′ Πέππας).

ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Χριστόφ (36′ Μπεγκλετζής) (86′ Μπεγκλετζής), Τσούπρος, Σταυλάς, Αρχοντούλης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Καμπλιώνης, Πόποβιτς, Δελαπόρτας, Φαβάλι

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments