Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Δεν αρμόζουν στον Διαγόρα αυτές οι κατηγορίες!»

«Δεν αρμόζουν στον Διαγόρα αυτές οι κατηγορίες!»

0
stamatis giorgos
Dodekanisos

Δηλώσεις για το παιχνίδι με τον Διαγόρα πραγματοποίησε ο προπονητής του Αντίμαχου κ. Γιώργος Σταμάτης ο οποίος αναφέρθηκε με άκρως κολακευτικά σχόλια για τον «γηραιό» αλλά και για τον προπονητή του, τον οποίο και θεωρεί έναν από τους καλύτερους.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ξέρουμε πώς είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία ομάδα η οποία είναι και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Εμείς θέλουμε να φανούμε αντάξιοι απέναντι σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο και να καταφέρουμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Ο Διαγόρας είναι κατά μεγάλο ποσοστό το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, διότι είναι ένα ιστορικό σωματείο που δεν του αρμόζει να βρίσκεται σε αυτές τις κατηγορίες. Διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ και ένα από τους καλύτερους προπονητές».
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία
Την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Διαγόρα Ρόδου ολοκλήρωσε σήμερα ο Αντίμαχος. Η ομάδα της Κω θέλει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερη σε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στο φαβορί του πρωταθλήματος. Σε αυτήν της την προσπάθεια ο προπονητής Γιώργος Σταμάτης δεν θα έχει στην διάθεση τον Ατσαλάκη ο οποίος απουσιάζει από το νησί της Κω ενώ αμφίβολος για την αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους» είναι και ο επιθετικός της ομάδας, Δημήτρης Πης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments