Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Δεν αρχίζει καλά το ντέρμπι!

Δεν αρχίζει καλά το ντέρμπι!

0
Dodekanisos

Την αντίθεση της για τα μέτρα τάξης εκφράζει δημόσια η «Θύρα 6»

Δεν αρχίζει απ’ ότι φαίνεται και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τοπικό ντέρμπι του Διαγόρα με τη Ρόδο στο πλαίσιο της συνέχειας της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Οι οργανωμένοι φίλοι του «γηραιού» εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζουν τον έντονο προβληματισμό τους για τα μέτρα τάξης που πάρθηκαν για το παιχνίδι χωρίς την παρουσία εκπροσώπων του Διαγόρα όπως αναφέρουν.

Αναλυτικά, το κείμενο αναφέρει:

«Ο Σ.Φ ΔΙΑΓΟΡΑ ΘΥΡΑ 6 Καλεί όλους τους φίλους του ΔΙΑΓΟΡΑ να δώσουν βροντερό παρών στον αγώνα τις ομάδας μας με αντίπαλο την ομάδα με σήμα το μηρυκαστικό.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να καταγγείλουμε δημόσια τον υπεύθυνο για τα μέτρα τάξης του συγκεκριμένου αγώνα και την διοίκηση της ρόδου, καθώς παρότι είμαστε γηπεδούχοι αποφάσισαν από κοινού σε μεταξύ τους συνάντηση χωρίς παρουσία ατόμων από την διοίκηση του γηπεδούχου Διαγόρα, με το έτσι θέλω να κλείσουν την Θύρα 5,να μας απομονώσουν στην ΘΥΡΑ 6 σε μια θύρα χωρίς τουαλέτες και κυλικείο τοποθετώντας μας μάλιστα διμοιρία δίπλα μας όπως τον πρώτο αγώνα που ήμασταν φιλοξενούμενοι ενώ είμαστε γηπεδούχοι και αφήνοντας τους φιλοξενούμενους οπαδούς – φιλάθλους της Ρόδου να μπουν κανονικά και καταλάβουν όλη την Θύρα 4 πλην ελάχιστον καθισμάτων. Προβοκάτσια?

Καλούμε λοιπόν τον κόσμο του Διαγόρα να έρθει από νωρίς στο γήπεδο και να μπει από οποία Θύρα θέλει να καθίσει όπου θέλει από την στιγμή που δεν υπάρχουν αριθμημένα εισιτήρια-καθίσματα και φυσικά από την στιγμή που εμείς είμαστε γηπεδούχοι.

Καλούμε επίσης όλα τα μέλη του συνδέσμου μας να έρθουν από νωρίς γιατί λίγο πριν φύγουμε για το γήπεδο θα αποφασίσουμε από που θα μπούμε και που θα κάτσουμε. Τα δικαιώματα μας σαν πολίτες-φίλαθλοι – οπαδοί τα γνωρίζουμε καλύτερα από σουβλατζήδες-γαλονάδες και λοιπούς διοικητικούς. Για οτιδήποτε συμβεί υπεύθυνοι είναι οι παραπάνω που αναφέρουμε ΓΑΤΑΚΙΑ.

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!

GATE 6 1985»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments