Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεν αντέχει σε κριτική…

Δεν αντέχει σε κριτική…

0
iraklis_lardou2
Dodekanisos
Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρδου και τον Αστέρα Παστίδας (στο γήπεδο της Μαλώνας) που έληξε με νικητή τον πρώτο με σκορ 6 – 1. Μετά από αυτή τη νίκη, η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία μια αγωνιστική πριν από το φινάλε. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πέντε από τα έξι τέρματα της ομάδας του, τα πέτυχε ο Μανώλης Χαρίτος. Ο έμπειρος λοιπόν επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 20’, ενώ στο 40’ ο Διακοβασιλείου πέτυχε το 2 – 0. Το ημίχρονο «έκλεισε» με ένα ακόμα τέρμα του Μανώλη Χαρίτου στο 44’. Στο 47’ ο Παπαχριστοδούλου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι μείωσε σε 3 – 1 αλλά στο 48’ ο Μ. Χαρίτος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 1. Ένα λεπτό μετά (στο 49’), ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 5 – 1 και στο 60’ ο Ταγκάεφ διαμόρφωσε το τελικό 6 – 1.
Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία του Νίκου Κακάνη (Καλκαβούρας, Δραγάτης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ: Κεφάλας, Διακολουκάς, Διακοβασιλείου, Κακλαμάνος, Ταγκάεφ, Β. Χαρίτος (56’ Μουστάκας), Ε. Χαρίτος, Πέρος (51’ Καμάς), Σ. Ευαγγελίδης (61’ Dick), Παπαιωάννου, Κολιάδης
|ΑΣΤΕΡΑΣ: Κυζάλας, Καλαγρής, Χαριτάκης, Σαββάκης, Μακρυδημήτρης, Καψαλάκης, Κιλασίν, Παπαχριστοδούλου, Αγγελόπουλος, Αυγενικού, Λιαμής (66’ Άμαλος)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments