Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Δεν άντεξε ο Διαγόρας

Δεν άντεξε ο Διαγόρας

0
diagoras_pierikos2
Dodekanisos
Το μαγικό γκολ του Τσιμπλίδη (71’) έδωσε τη νίκη 1-0 στη Δόξα Δράμας κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου, στην αναμέτρηση των καλοκαιρινών… πλέι οφ της Football League. Η επιτυχημένη απευθείας εκτέλεση φάουλ του ποδοσφαιριστή των «μαυραετών» ήταν η… όαση σε μία αναμέτρηση που καθυστέρησε περίπου 30’ να ξεκινήσει, επειδή είχαν μείνει απλήρωτοι οι διαιτητές.
Μετά το… ανεπανάληπτο σκηνικό που στήθηκε στη Φυλή, με τους διαιτητές να αρνούνται να βγουν στο γήπεδο επειδή δεν είχαν πληρωθεί, το ματς ξεκίνησε μισή ώρα μετά την προκαθορισμένη ώρα έναρξής του.
Οι… πιτσιρικάδες του Διαγόρα μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα απείλησαν την εστία του Τοπαλίδη δύο φορές με τα σουτ του Χατζηκοσμά (3’, 20’). Ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ κακός και τα δυνατά μαρκαρίσματα έδιναν κι έπαιρναν. Παρά το γεγονός ότι οι μικροί του Διαγόρα είχαν κλέψει την παράσταση, η καλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους ανήκει στην Δόξα. Ο Σκόνδρας στο 28’ κατάφερε να διώξει πάνω στη γραμμή την μπάλα, όταν αυτή κατευθυνόταν στα δίχτυα από το πλασέ του Ρούτση.
Από τα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους η διάθεση της Δόξας να πάρει το παιχνίδι ήταν έκδηλη. Οι παίκτες της μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κι αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια τότε θα είχαν ανοίξει το σκορ. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία τους ήρθε στο 50’ όταν ο Γελαδάρης βρέθηκε απέναντι από τον Χειμωνέτο αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει… Κάτι που όμως κατάφερε αργότερα ένας συμπαίκτης του.
Ο Τσιμπλίδης, στο 71’, με περίσσεια αυτοπεποίθηση, εκτέλεσε απευθείας φάουλ πολύ μακριά από την μεγάλη περιοχή -δίπλα στην πλάγια γραμμή της αριστερής «πτέρυγας»- και κατάφερε με θεαματικό τρόπο να κρεμάσει τον Χειμωνέτο και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.
Από εκεί κι έπειτα, μέχρι το τέλος, ο Διαγόρας προσπάθησε να σηκώσει κεφάλι, αλλά η Δόξα διατήρησε το προβάδισμά της.
Μάλιστα, αν ο Χειμωνέτος το είχε επιτρέψει στο 76’, τότε ο σκόρερ Τσιμπλίδης θα είχε καταφέρει να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα αλλά και της ομάδας του.
Διαγόρας Ρόδου (Μιχάλης Τσιγρίνης): Σκόνδρας , Πεταυράκης , Αυγενικού , Τομάζος , Μπαούρης , Χειμωνέτος , Πράγκος , Χατζηκοσμάς , Μαριεττάκης , Καρπαθάκης , Πουλόπουλος
Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Tοπαλίδης, Γελαδάρης, Πακάλτσης , Σιάκας , Χλωρός , Ν. Τσιμπλίδης, Ρούτσης , Καρακώστας ,Κούμπρογλου, Βέρτζος , Ρ. Τσιμπλίδης

πηγή: www.sport-fm.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments