Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεν ανέδειξε νικητή…

Δεν ανέδειξε νικητή…

2
asteras vati
Dodekanisos

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι του Αστέρα Παστίδας με τον Αντίμαχο που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του πρώτου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας (1ος όμιλος). Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1 – 1. Η ομάδα της Κω «κατέβηκε» με δώδεκα όλους και όλους παίκτες ενώ αυτή του Αστέρα έπαιξε με πολλές ελλείψεις και είχε πολλούς νεαρούς στη σύνθεση της. Στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις. Στην επανάληψη ο Αντίμαχος ισορρόπησε στο παιχνίδι και κατάφερε να γίνει πιο δραστήριος.
Στο 30’ ο Ορφανίδης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Χρήστος Αυγενικού έστειλε τη μπάλα από κοντά στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.
Στο 70’ ο Αντίμαχος «απάντησε» όταν ο Ατσαλάκης σούταρε από καλό σημείο μέσα στην περιοχή.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Μαριέττα Φιλιππάκου και «βοηθοί» της οι Βασιλείου και Αναστασοπούλου.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ροδανάκης, Καλαϊτζίδης, Ζερβός ( 12΄λ.τρ. Σπάτα, 15΄λ.τρ. Παυλίδης, 61΄λ.τρ. Λενιού ), Καραγιάννης, Καρδούλιας, Αυγενικού Χρ., Καλαγρής, Πάπα,Εμίρογλου, Κονόμι, Ορφανίδης
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Κυρκούσης, Συνεσίου Ν., Χατζησεβαστός Ν, Συνεσίου Γ, Χατζησεβαστός Στ., Φορτσέτι, Μπεκιρδάρι, Φεσσάρας, Τσατσακλάς,Μπίλλης, Ατσαλάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Komenos7
Komenos7
10 years ago

Kai me tin fili sas tin Marietta pali X re pastidenoi?
Ante ftiaxte omada sto volley, gia ekei kaloi tha eiste…

Antikamenos
Antikamenos
10 years ago

βρε φίλε κα(η)μένε όπως τα παιδιά θα πανε να κάνουν ομάδα βόλεϊ δεν πας κ εσυ να παίξεις κανένα γκολφ…..που δεν έχετε πια με τι να ασχοληθείτε…έχετε καταντήσει όλοι γραφικοί πια!οπως εσυ την βρίσκεις να τους κραζεις αυτοί την βρίσκουν να παίζουν μπάλα οπως εσένα σ αφήνουν να κρίνεις αστους κ αυτούς να κάνουν οτι θέλουν!