Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα “Δεν ανακαλώ τις δηλώσεις μου”

“Δεν ανακαλώ τις δηλώσεις μου”

0
papaoikonomou_kostas
Dodekanisos
Του Χρήστου Γρουίτση

Για την κλήση του από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΔ, λόγω των δηλώσεων του που αφορούσαν κρίσεις κατά της ίδιας και των αποφάσεων της, μίλησε στο News12.gr ο Κώστας Παπαοικονόμου. Ο έμπειρος παρατηρητής αγώνων της Ένωσης τόνισε ότι δεν θα ανακαλέσει τα όσα είπε πριν από περίπου μια εβδομάδα στην ιστοσελίδα μας, ενώ τόνισε ότι δεν θα παραστεί την επόμενη Τετάρτη ενώπιον της επιτροπής για να απολογηθεί. Ο Κώστας Παπαοικονόμου μας είπε αναλυτικά τα εξής:
«Αυτά που ανέφερα με τις δηλώσεις μου δεν τα ανακαλώ. Πιστεύω μάλιστα και γνωρίζω καλά ότι ο ποδοσφαιρικός κόσμος που ασχολείται με τα πρωταθλήματα μας συμφωνεί απόλυτα μαζί μου. Δεν πρόκειται να παρουσιαστώ ενώπιον της επιτροπής.
Αυτό που θέλω να επισημάνω, είναι ότι η ιστορία του καθενός που ασχολείται με το ποδόσφαιρο μας είναι γνωστή σε όλους, όπως και οι αξίες και η συμπεριφορά που έχει.
Όλες οι ομάδες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, θέλουν να ορίζομαι παρατηρητής στους αγώνες τους. Είμαι αυτός που «τιμώρησε» τον Απόλλωνα Καλυθιών, τη Δόξα Ψίνθου και τον καλύτερο μου φίλο, τον κ. Παπαδημήτρη και τον Ηρακλή Μαριτσών, ενώ με συνεχάρη ακόμη ο κ. Τσακίρης για τις ενέργειες μου κατά τη σύρραξη των παικτών στο ματς Εθνικός-ΑΟ Δικαίου, για το οποίο είχα γελοιοποιηθεί από την πειθαρχική.
Η πειθαρχική βέβαια ακόμη δεν μας έχει απαντήσει γιατί απέβαλε τον Καλυμνιακό από το πρωτάθλημα. Έχουν γίνει σοβαρότερα επεισόδια κατά διαιτητών και όχι μόνο, σε πολλά παιχνίδια, όμως δεν έχει συμβεί κάτι ανάλογο και τιμώρησαν μια ομάδα και έναν άνθρωπο, τον κ. Χατζημιχάλη, με μεγάλη ιστορία στον αθλητισμό.
Τέλος θα ήθελα να θέσω το ερώτημα στην πειθαρχική: Γιατί ο κ. Μάχλης, που γνωρίζει, όσο λίγοι, τους κανονισμούς, παραιτήθηκε; Μήπως επειδή δεν συμφωνούσε με όσα έβλεπε να γίνονται στην πειθαρχική;»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments