Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Δεν αναγνώρισε τον δράστη

Δεν αναγνώρισε τον δράστη

0
sidiropoulos2
Dodekanisos
Την περασμένη Παρασκευή, λίγο πριν αναχωρήσει για την Κύπρο προκειμένου να πάρει μέρος στο σεμινάριο νέων διεθνών διαιτητών της UEFA, ο διαιτητής Τ. Σιδηρόπουλος πήγε στη ΓΑΔΑ και βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της μηχανής, στην οποία σύμφωνα με μαρτυρία επέβαιναν οι δύο δράστες της επίθεσης που του έγινε στις 19 Ιανουαρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά κατά τη διάρκεια των τεστ φυσικής κατάστασης των διαιτητών που διοργάνωσε η ΕΠΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεθνής διαιτητής και αστυνομικός στο επάγγελμα δεν αναγνώρισε στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που τον χτύπησε ή συμμετείχε στην επίθεση.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αδυναμία αναγνώρισης δένει τα χέρια της αστυνομίας αφού με αυτά τα δεδομένα η αστυνομία δυσκολεύεται να σχηματίσει δικογραφία και εκτός σοβαρού απροόπτου η υπόθεση θα οδηγηθεί στο αρχείο αφού απαιτείται μια μαρτυρία που αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει.
Ο ιδιοκτήτης της μηχανής, η οποία μετά την επίθεση ακολουθήθηκε, η πινακίδα της καταγράφηκε και δόθηκε στην αστυνομία, φέρεται να παραδέχτηκε πως την ημέρα της επίθεσης στον Σιδηρόπουλο βρισκόταν στον Άγιο Κοσμά αλλά δεν έχει σχέση με το περιστατικό της επίθεσης στο διαιτητή.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments