Αρχική Videos Δέκα οι Πολιτείες που έκαναν μήνυση στην κυβέρνηση Biden

Δέκα οι Πολιτείες που έκαναν μήνυση στην κυβέρνηση Biden

0
Dodekanisos

Δέκα έγιναν οι πολιτείες στην Αμερική οι οποίες έχουν καταθέσει αγωγή κατά της κυβέρνησης Biden με αφορμή τις εντολές για εμβολιασμούς στους εργαζομένους στον τομέα της υγείας. Η μήνυση κατατέθηκε την Τετάρτη στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ στο Σεντ Λούις, υποστηρίζοντας ότι η εντολή παραβιάζει πολλαπλές συνταγματικές τροποποιήσεις. Το Μιζούρι είναι ο κύριος ενάγων και μαζί του στην υπόθεση είναι η Νεμπράσκα, το Αρκάνσας, το Κάνσας, η Αϊόβα, το Ουαϊόμινγκ, η Αλάσκα, η Νότια Ντακότα, η Βόρεια Ντακότα και το Νιου Χάμσαϊρ. «Δυστυχώς, με αυτήν την τελευταία εντολή από την κυβέρνηση Μπάιντεν, οι ήρωες της υγειονομικής περίθαλψης του περασμένου έτους μετατρέπονται σε άνεργους του τρέχοντος έτους», δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας του Μιζούρι Έρικ Σμιτ.

Σε αντίθεση με τους κανόνες που καλύπτουν όλες τις επιχειρήσεις με 100 ή περισσότερους υπαλλήλους, οι απαιτήσεις για τον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης – που εκδόθηκαν την περασμένη εβδομάδα δεν δίνουν στους εργαζόμενους τη δυνατότητα να κάνουν εξετάσεις κάθε εβδομάδα για να αποδείξουν ότι είναι υγιής.
«Η εντολή απειλεί να επιδεινώσει τις ήδη καταστροφικές ελλείψεις σε προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης αναγκάζοντας τα μικρά αγροτικά νοσοκομεία να απολύσουν τους μη εμβολιασμένους εργαζομένους τους», ανέφερε η μήνυση. «Αυτό, με τη σειρά του, θα αναγκάσει αυτά τα νοσοκομεία να κλείσουν ορισμένα τμήματα, να ακυρώσουν ορισμένες υπηρεσίες ή να κλείσουν εντελώς».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments