Αρχική Videos Δέκα χιλιάδες αστυνομικοί στους δρόμους τις ημέρες των γιορτών!

Δέκα χιλιάδες αστυνομικοί στους δρόμους τις ημέρες των γιορτών!

0
Dodekanisos

Δέκα χιλιάδες αστυνομικοί θα βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους από σήμερα και για όλο το διάστημα των εορτών. Όπως αναφέρει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, οι αστυνομικοί θα πραγματοποιούν εξονυχιστικούς ελέγχους όσον αφορά στην τάξη και την ασφάλεια, αλλά και για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, τονίζει ότι οι αστυνομικοί κάνουν την δουλειά τους πολιτισμένα και ανθρώπινα, αλλά και με αυστηρότητα. Αιτιολογώντας την απόφαση κινητοποίησης των αστυνομικών δήλωσε ότι «με την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών δεν επιτρέπεται να παίζει κανείς». Την ίδια στιγμή απηύθυνε έκκληση σε όλους τους ανεμβολίαστους πολίτες, να κάνουν το εμβόλιο «για το δικό τους καλό, των ανθρώπων τους και όλης της ελληνικής κοινωνίας», υπογράμμισε.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

«Η Ελληνική Αστυνομία, στην πραγματικότητα, όλη αυτήν την περίοδο πραγματοποιεί το 95% των ελέγχων. Έχει πάρει πάνω της πολύ μεγάλο βάρος. Το ίδιο θα κάνουν οι άνδρες και οι γυναίκες της ΕΛΑΣ, με αυταπάρνηση, τις επόμενες γιορτινές μέρες. Δέκα χιλιάδες αστυνομικοί θα είναι στους δρόμους όλη αυτήν την περίοδο, καθημερινά, από τώρα μέχρι και τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, όλες τις γιορτινές ημέρες με μία διπλή αποστολή. Την τάξη, την ασφάλεια και ταυτόχρονα την εφαρμογή των μέτρων ενάντια στην επιδημία του κορονοϊού. Είναι ευθύνη όλων μας να τους βοηθήσουμε να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Κάνουν τη δουλειά τους πολιτισμένα, ανθρώπινα, αλλά και με αυστηρότητα. Γιατί με την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών δεν επιτρέπεται να παίζει κανείς. Για αυτό θέλω να κάνω ένα κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να γιορτάσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπά, τηρώντας απαραιτήτως όλα τα μέτρα ασφαλείας. Ιδιαίτερα όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, νομίζω ότι πρέπει να το κάνουν για το καλό το δικό τους, των ανθρώπων τους και όλης της ελληνικής κοινωνίας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments