Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Δείτε πως γίνεται η συσκευασία μπαχαρικών και αρωματικών φυτών

Δείτε πως γίνεται η συσκευασία μπαχαρικών και αρωματικών φυτών

0
Dodekanisos

Τα μπαχαρικά και τα αρωματικά φυτά είναι ευαίσθητα και απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή κατα τη συσκευασία. Για να γίνει σωστή συσκευασία των μπαχαρικών και  αρωματικών φυτών προκειμένου να μπορούμε να τα απολαύσουμε στην κουζίνα μας, χρειάζεται χρόνος και υπομονή.  Στην Tahipack φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε τα σωστά μέσα ώστε να διατηρούνται τα μπαχαρικά και τα αρωτικά φυτά φρέσκα για να σας χαρίζουν τα πιο δυνατά αρώματα και τις πιο έντονες γεύσεις. Η πολυετής μας εμπειρία στο χώρο της συσκευασίας, είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας. Παρακάτω θα μάθετε όλα όσα κρύβονται πίσω από την τέχνη της συσκευασίας καθώς και όλα τα μέσα που χρησιμοποιούμε για να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Παραδείγματα συσκευασία μπαχαρικών και αρωματικών φυτών

Αεροστεγής φάκελος: Χρησιμοποιώντας έναν αεροστεγή φάκελο έχουμε τη δυνατότητα να τροποποιήσουμε την ατμόσφαιρα σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες.


Πορώδες φάκελος ή πυραμίδα Τσαγιού: Διατηρούν τέλεια τα αρώματα των φυτών και των βοτάνων και μας δίνουν έντονες και καθαρές γεύσεις.

Αεροστεγής φάκελος τύπου Vacuum: Αφαιρώντας τον αέρα από τη συσκευασία μπορούμε να παρατείνουμε τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Βάζα και μπουκάλια, γυάλινα ή πλαστικά: Τα βάζα και τα μπουκάλια είτε είναι γυάλινα είτε πλαστικά, αποτελούν όμορφη συσκευασία και λειτουργική για αποθήκευση των μπαχαρικών μας.

Πριν επιλέξετε τη συσκευασία των προϊόντων σας, φροντίζουμε να σας κατευθύνουμε και να σας συμβουλέψουμε, ώστε να επιλέξουμε μαζί το κατάλληλο προιόν που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας και θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο, ενέργεια και χρήματα.

Κάθε συσκευασία χρειάζεται και τα κατάλληλα μηχανήματα

Επιλέγοντας τα κατάλληλα μηχανήματα αναλόγως τη συσκευασία που ενδείκνυται για το προϊόν, εξασφαλίζουμε τη μέγιστη διάρκεια ζωής του όπως επίσης και την διατήρηση της ποιότητας του. Η κάθε συσκευασία απαιτεί και ειδικό χειρισμό. Ας δούμε πως πετυχαίνουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Για τον αεροστεγή φάκελο ενδείκνυνται τα εξής μηχανήματα:

  • Τα κάθετα μηχανήματα όπου έχουν την δυνατότητα να συγκολούν το φάκελο στις επιθυμητές διαστάσεις, ειδικά αν πρόκειται να ζυγιστούν.
  • Doypack που είναι κατάλληλα όταν θέλουμε προδιαμορφωμένη σακούλα stand up.
  • Θερμοκολλητικά όπου χρησιμοποιούν προδιαμορφωμένες σακούλες όλων των μεγεθών, είτε πρόκειται για αυτόματα είτε για χειροκίνητα.
  • Μηχανήματα κατάλληλα για πορώδες φάκελο ή πυραμίδα τσαγιού

    Τα συσκευαστικά μηχανήματα που χρησιμοποιούνται εδώ, γεμίζουν και διαμορφώνουν κατάλληλα το σακουλάκι με τσάι ή βότανα. Η συσκευασία σε αεροστεγή φάκελο vacuum μπορεί να γίνει με αυτα τα μηχανήματα:

    • Μηχανήματα vacuum καμπάνας ή εξωτερικού τύπου με προδιαμορφωμένες λείες ή γκοφρέ σακούλες είναι κατάλληλα για μακράς διάρκειας προϊόντα.
    • Μηχανήματα που προτείνονται για βάζα και μπουκάλια
    • Τα ευθύγραμμα ζυγιστικα όπως και τα πολυκέφαλα, είναι κατάλληλα για συσκευασία ελιάς ή αρωματικών φυτών. Κλειστικά και ποματικά είναι επίσης ιδανικά διοτί σφραγίζουν αεροστεγώς.

    Στην Tahipack μέσα από την τεχνογνωσία και καινοτομία που έχουμε εξασφαλίσει, βρισκόμαστε σε θέση να σας καθοδηγήσουμε και να σας συμβουλέψουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων συσκευασίας, εξασφαλίζει την ασφάλεια των προϊόντων. Για την καλύτερη συντήρηση και μακρά διάρκεια κατανάλωσης των προϊόντων, θα πρέπει να επιλέγονται συσκευασίες αποκλειστικά για αυτό το σκοπό. Κερδίστε χρόνο και χρήματα μέσα από την ευελιξία που σας προσφέρει η tahipack στη συσκευασία των προϊόντων.

     

     

     

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments