Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Δείπνο στους πρωταθλητές!

Δείπνο στους πρωταθλητές!

4
as dodekanisos trapezi
Dodekanisos

Δείπνο στην ομάδα μπάσκετ με καρότσι ΑΣ Δωδεκάνησος παρέθεσαν χθες το βράδυ οι οικοδομικές επιχειρήσεις «Κάλλιστος και Βασίλης Διακογεωργίου). Με αυτό τον τρόπο ήθελαν να τους συγχαρούν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδας μετά από μια πραγματικά ηρωϊκή προσπάθεια. Το δείπνο έγινε στην ταβέρνα «Πολλωνιάτισσα» και το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Σε περίοπτη θέση πάνω στο τραπέζι ήταν το τρόπαιο του κυπέλλου Ελλάδας που πανάξια κατέκτησε για μια ακόμα φορά η ομάδα του νησιού μας η οποία προετοιμάζεται κάτω από αντίξοες συνθήκες. Είναι μια ομάδα που ουσιαστικά έχε ξεχαστεί από τους τοπικούς φορείς και κανείς δεν ασχολείται μαζί της. Ο Κάλλιστος Διακογεωργίου θέλει να δείξει και έμπρακτα την συμπαράσταση του και το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις.

Ο Κάλλιστος Διακογεωργίου είπε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι το δείπνο ήταν το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω γι’ αυτά τα παιδιά, που μας έχουν κάνει τόσο υπερήφανους με τις επιτυχίες τους. Ήταν ένα πολύ μικρό ευχαριστώ από την πλευρά μου και δεν ήταν κάτι προσωρινό, αφού θα είμαι δίπλα τους. Ο αθλητισμός αφορά τους πάντες και θέλω να νιώσουν τα παιδιά ότι έχουν δίπλα τους ένα δικό τους άνθρωπο. Θέλω να τους ευχαριστήσω και να τους συγχαρώ για τις προσπάθειες και τις επιτυχίες του. Κάνουν υπερήφανη τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα και είμαι σίγουρος ότι οι επιτυχίες θα συνεχιστούν και στο μέλλον. Εύχομαι το 2014 να είναι υγιές, ευτυχισμένο και να φέρει στον καθένα ότι επιθυμεί».
Ο παίκτης- προπονητής του Α.Σ. Δωδεκάνησος Μιχάλης Χατζηδημητρίου ανέφερε: «Χαρήκαμε που βρέθηκε ένας άνθρωπος και αναγνώρισε τις προσπάθειες που κάνουμε. Μακάρι να συνεχίσει να είναι δίπλα μας και να μας στηρίξει ώστε ο Α.Σ. Δωδεκάνησος να εξακολουθήσει να υπάρχει. Είναι πολύ σημαντικό για όλους να υπάρχει αυτή η ομάδα για πολλούς και διάφορους λόγους. Εκτός από το καθαρά αθλητικό κομμάτι που φέρνει συνεχώς επιτυχίες, είναι και ένα σημαντικό κοινωνικό θέμα. Αυτή η ομάδα έχει βγάλει πάρα πολλά παιδιά από το σπίτι τους και θα πρέπει να συνεχίσει να το κάνει. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει στήριξη. Εμείς συνεχίζουμε κανονικά τις προσπάθειες μας, αφού το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου. Μακάρι μέχρι τότε να αλλάξουν τα πράγματα για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε, αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
FONTAN
FONTAN
10 years ago

ΒΡΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ

vasilis
vasilis
10 years ago

vasilis gia FONTAN ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

tsampikos
tsampikos
10 years ago

poso komplekares eiste oute tetoies kiniseis den sas aresoun skies tou podosfairoy mplekeste pantou lamogia oust …kante kati kai eseis pseftomagkes

vasilis
vasilis
10 years ago

ο vasilis για tsampiko . o vasilis επικροτεί τέτοιες ενέργειες και δίνει συγχαρητήρια στον Κάλλιστο . το σχόλιο μου έχει να κάνει με τον FONTAN
είναι ο νεκροθάφτης του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου ως τέως Πρόεδρος της ΕΠΣΔ ειναι αυτός ο γνωστός καταστροφέας της άθλιας τετραετίας όταν το ποδόσφαιρο της Δωδεκάνησου ήταν στον γύψο . και παλι συγχαρητήρια Κάλλιστε .