Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Δείξε την αγάπη σου στον Αστέρα Μασσάρων!»

«Δείξε την αγάπη σου στον Αστέρα Μασσάρων!»

0
asteras massaron endekada
Dodekanisos

Μονόδρομος είναι για τον Αστέρα Μασσάρων, η νίκη στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ποσειδώνα Καρπάθου. Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία θέλουν το «τρίποντο» για να πάρουν μια βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Η διοίκηση εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καλά. Δείξε την αγάπη σου στον ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣΣΑΡΩΝ στον δικό σου ΑΣΤΕΡΑ, στο μεγάλο σημασίας παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Καρπάθου η παρουσία σου στο γήπεδο θα είναι ένας από τους πλέον καθοριστικούς παράγοντες για την έκβαση του αγώνα. Καλούμε λοιπόν τον κόσμο να παραμείνει δυναμικά στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας, στο αυριανό παιχνίδι που ξεκινάει Σαββατο 19-11-1016 και 2.45μ.μ. και σας ζητάμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να προσπαθείτε με τον παλμό και τον ενθουσιασμό σας να σπρώξετε την ομάδα μας στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου, όσο και του κόσμου αλλά χωρίς τη συμπαράσταση του μεγάλου μας κόσμου ο στόχος δυσκολεύει.
Φίλαθλε έχεις αποδείξει πως ο ΑΣΤΕΡΑΣ για σένα είναι τρόπος ζωής, το αποδεικνύεις και στους εκτός έδρας αγώνες που σχεδόν σε όλα τα γήπεδα είστε περισσότεροι από τους γηπεδούχους. Μόνο με την βοήθεια ΟΛΩΝ μας μπορούμε να πετύχουμε. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές χρειάζονται περισσότερο από ποτέ τον κόσμο να είναι δίπλα τους. ΟΛΟΙ αύριο γήπεδο, ΟΛΟΙ στο πλευρό του ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣ!!!»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments