Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δείγματα πολιτισμού μεταξύ Ηρακλή Λάρδου και ΑΣ Τήλου

Δείγματα πολιτισμού μεταξύ Ηρακλή Λάρδου και ΑΣ Τήλου

0
Dodekanisos

Οριστικά στο …χρονοντούλαπο της ιστορίας μπήκε η διαμάχη μεταξύ του Ηρακλή Λάρδου και της Τήλου (με αφορμή το περσινό μεταξύ τους παιχνίδι και την …δικαστική διαμάχη). Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν ξανά σήμερα σε παιχνίδι πρωταθλήματος και δίνοντας το καλό παράδειγμα προς κάθε κατεύθυνση, συμφιλιώθηκαν και στην πράξη και δεν έγινε τίποτα για να χαλάσει το κλίμα. Για τον λόγο αυτό, οι Τηλιακοί θέλουν και δημόσια να ευχαριστήσουν τους παράγοντες και όλο τον κόσμο του Ηρακλή για την πολύ καλή φιλοξενία, δείγμα του ότι οι ομάδες δεν έχουν να χωρίσουν απολύτως τίποτα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ηρακλής επικράτησε με 2 – 1 και βελτίωσε την βαθμολογική του θέση.

Το σκορ άνοιξε στο 15’ ο Χαρίτος αλλά στο 35’ ο Μόσχου με προβολή έκανε το 1 – 1. Στο 48’ ο Νικηταράς με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πλάτσης (Τσέτσος, Μαυρουδής)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ: Καντιμοίρης, Παπαιωάννου, Κούκι, Δημπάλης (70’ Διακοφεωργίου), Μπραχούσι, Συμεωνίδης, Ευαγγελίδης (78’ Μουστάκας), Αμπελάς (87’ Φάκκας), Πασιαλής, Χαρίτος, Καμμάς (46’ Νικηταράς)
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Χατζηνικόλας, Κυρ. Κ. Σακελλάρης (81’ Κουρούκλης), Ρούκο, Κυρ. Μ. Σακελλάρης, Σγκούρος, Λεφτσένκο (60’ Χαραλαμπάκης), Φυλακούρης, Ηρ. Σακελλάρης, Μόσχου, Αγκόλι, Οικονόμου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments