Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα “Δεν φταίει η ΕΠΟ”

“Δεν φταίει η ΕΠΟ”

0
pilavios
Dodekanisos
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σοφοκλάης Πιλάβαιος, στην ομιλαία του κατά την διάρκεια της σημεριναής (Παρασκευή) γενικής συνέλευσης, τόνισε ότι η ΕΠΟ δεν είναι μέρος του προβλήματος του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά θέλει να το λύσει. Δήλωσε επίσης ότι έστειλε ένα μήνυμα, αναστέλλοντας την λειτουργία της ΕΠΟ, το οποίο έγινε κατανοητό. Δεν μας είπε, βέβαια, ποιοι το έλαβαν και τι αντιλήφθηκαν, καθώς από τότε το σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων έχει πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, ενώ ακούγεται ακόμα και ο ίδιος σε μια από τις συνομιλίες που διέρρευσαν. Ο Σοφοκλής Πιλάβιος είπε, επίσης, ότι τη νέα χρονιά και όχι τώρα θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να διοργανώσει η ΕΠΟ το πρωτάθλημα, ενώ από τη νέα σεζόν θα υπάρχουν πέντε διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Κυπέλλου.
«Η ΕΠΟ δεν είναι μέρος της προβλήματος. Να το λύσει θέλει η ΕΠΟ. Εμείς αναστείλαμε την λειτουργία του ποδοσφαίρου για να στείλουμε ένα μήνυμα. Αυτό το μήνυμα ελήφθη και έπιασε τόπο. Χρειάζεται φοβέρα στην Ελλάδα γιατί δεν υπάρχουν Άγιοι. Εμείς θέλαμε να κλείσουμε, με την αναστολή της λειτουργίας, τη δίοδο της αναξιοπιστίας. Προσπελάσαμε τα εμπόδια και στείλαμε υποθέσεις στον Εισαγγελέα».
Για το θέμα των αδειοδοτήσεων, είπε: «Πρώτος εγώ είπα ότι τα κριτήρια έπρεπε να ήταν πιο ελαστικά. Το είπε αργότερα και η UEFA».
Για το θέμα της ενδεχόμενης διοργάνωσης του νέου πρωταθλήματος από την ΕΠΟ, δήλωσε: «Δεν είναι η κατάλληλη συγκυρία να το συζητήσουμε. Θα το δούμε το χρόνου αυτό».

πηγή: www.onsports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments