Αρχική Επικαιρότητα COSMOTE: Πρόβλημα στο δίκτυο της εταιρείας – Οργισμένοι οι πολίτες

COSMOTE: Πρόβλημα στο δίκτυο της εταιρείας – Οργισμένοι οι πολίτες

0
Dodekanisos

Προβλήματα στο δίκτυο της COSMOTE αντιμετωπίζουν από την Τρίτη (10/8) πολλοί συνδρομητές σε Αθήνα και άλλες περιοχές της χωράς.

Χρήστες στο Twitter διατύπωσαν πρόβλημα στις τηλεφωνικές συνδέσεις (δεν μπορούν να καλέσουν ή αν τους καλέσει κάποιος εμφανίζεται κλειστό το τηλέφωνο ή ανύπαρκτος αριθμός). Ενώ σοβαρά προβλήματα υπάρχουν και στα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.  

Η εταιρεία ενημέρωσε πως υπάρχει πρόβλημα στο δίκτυο της από χθες το μεσημέρι. Επιπλέον η COSMOTE, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινήσεις εργάζεται για την λύση του προβλήματος. 

Στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών, 13888, ακούγεται το εξής μήνυμα:

«Τη δεδομένη χρονική στιγμή και σε μεμονωμένες περιπτώσεις παρατηρείται περιστασιακή αδυναμία κλήσεων και χρήση δεδομένων.  Εργαζόμαστε για την άμεση αποκατάσταση. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Η COSMOTE απάντησε μέσω Twitter κάνοντας λόγο για «περιστασιακή αδυναμία» και «μεμονωμένες περιπτώσεις».

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή παρατηρείται περιστασιακή αδυναμία σε μεμονωμένες περιπτώσεις . Εργαζόμαστε για την άμεση επίλυση του προβλήματος. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Όπως είναι λογικό στους συνδρομητές επικρατεί αναβρασμός και οργή. Διότι είναι μία παροχή υπηρεσίας την οποία πληρώνουν για κάποιες διευκολύνσεις. Ωστόσο η COSMOTE δεν φρόντισε να ενημερώσει εγκαίρως τους πελάτες της. Με αποτέλεσμα εκείνοι -εξοργισμένοι- να το ανακαλύψουν από μόνοι τους. Στο Twitter τα «πυρά» κατά της εταιρείας είναι αρκετά.

Δείτε μερικές αναρτήσεις στο Twitter των συνδρομητών της εταιρείας 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments