Αρχική Αθλητικά νέα Copa America: Πρωτιά η Αργεντινή με ρεκόρ Μέσι

Copa America: Πρωτιά η Αργεντινή με ρεκόρ Μέσι

0
Ρεκόρ συμμετοχών με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής έκανε ο Λιονέλ Μέσι, φτάνοντας τους 148 αγώνες με τη φανέλα της «αλμπισελέστε». Πηγή φωτογραφίας: barcablaugranes.com
Dodekanisos

Ιστορία έγραψε τα ξημερώματα της Τρίτης (20/6, ώρα 03:00) ο Λιονέλ Μέσι στην νίκη της Αργεντινής με 4-1 κόντρα στην Βολιβία για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Copa America. 

Δύο γκολ και μία ασίστ ο Λιονέλ Μέσι

Η Αργεντινή δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει την Βολιβία (4-1) με τον Λιονέλ Μέσι να σημειώνει δύο γκολ (33′ πέναλτι & στο 42′). Το σκορ είχε ανοίξει ο Πάπου Γκόμεζ στο 6′ (από ασίστ του Μέσι), ενώ ο Λαουτάρο Μαρτίνες στο 65′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Νωρίτερα ο Σααβέδρα είχε μειώσει για την αποκλεισμένη Βολιβία. 

Ρέκορντμαν σε συμμετοχές – Τις 100 έφτασε και ο Κουν Αγουέρο

Στο συγκεκριμένο ματς ο Μέσι έφτασε τις 148 συμμετοχές με το εθνόσημο της «αλμπισελέστε», ξεπερνώντας τον Χαβιέρ Μαστσεράνο. Αξίζει να σημειωθεί πως στο ίδιο ματς ο Σέρχιο Αγουέρο έφτασε τις 100 συμμετοχές με την Εθνική Αργεντινής.

Βραζιλία – Αργεντινή μόνο στον τελικό

Επισημαίνεται πως μετά την ολοκλήρωση των ομίλων Βραζιλία και Αργεντινή που τερμάτισαν πρώτες στους ομίλους τους, μπορούν να βρεθούν αντιμέτωπες μόνο στον τελικό. 

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

1. Περού-Παραγουάη 
2. Βραζιλία-Χιλή 
3. Ουρουγουάη-Κολομβία 
4. Αργεντινή-Ισημερινός

Ημιτελικοί 6-7 Ιουλίου
Νικητής 4 – Νικητής 3
Νικητής 1 – Νικητής 2

Τελικός Κυριακή 11/7

Τα highlights του ματς:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments