Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ «Χρυσός» και στον Πύργο ο Τριομμάτης

«Χρυσός» και στον Πύργο ο Τριομμάτης

0
Dodekanisos

Πολύ ικανοποιητική ήταν η παρουσία των αθλητών του Ποδηλατικού συλλόγου «Μεσόγειος» στον 9ο Ολυμπιακό γύρο Ειρήνης που πραγματοποιήθηκε στον Πύργο. Την παράσταση για μια ακόμα φορά «έκλεψε» ο Μιχάλης Τριομμάτης ο οποίος κατέκτησε δυο χρυσά μετάλλια.

Διαβάστε αναλυτικά τι έγινε στον Πύργο, μέσω του δελτίου τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος:

«Από ένα δύσκολο κι απαιτητικό διήμερο αγώνα επιστρέφει σήμερα με την ετ εταιρεία χορηγό μας BLUE STAR FERIES, η ομάδα μας, από τον Πύργο της Ηλείας, όπου το Σαββατοκύριακο έλαβε μέρος στον 9ο Ολυμπιακό Γύρο Ειρήνης που διοργάνωσε ο Ποδηλατόδρομος Πύργου.

Πρόκειται για αγώνα που περιλάμβανε αγώνα ατομικής χρονομέτρησης επί αποστάσεως 18χλμ. στο Κατάκολο και αγώνα αντοχής 130χλμ με 2000 απαιτητικά υψομετρικά, όπου οι αθλητές ξεκίνησαν από το Πύργο, διέσχισαν την Αρχαία Ολυμπία και τερμάτισαν στην ιστορική Ανδρίτσαινα.

Σκοπός της ομάδας και του προπονητή μας ήταν να γίνει ο αγώνας αυτός ένα δυνατό test  για τους αθλητές που συμμετείχαν, για τον καθένα ξεχωριστά, καθώς άλλοι προέρχονταν από μακροχρόνια αγωνιστική απραξία (Β. Καλαφατάς), άλλοι από προβλήματα υγείας κι αποχή από προπονήσεις (Τσαβαρή Ε.) κι άλλοι για προετοιμασία ενόψει αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Τα αποτελέσματα κρίνονται σε γενικές γραμμές  καλά βάση των επιδόσεων ατομικά του καθενός, παρόλο που υπήρξαν ατυχίες, καθώς ο Βασίλης Καλαφατάς είχε σκασμένο λάστιχο την πρώτη μέρα στο χρονόμετρο και δεν μπόρεσε να πάει θέση στην πρώτη τετράδα της γενικής (7ος) ενώ την δεύτερη μέρα η Ελένη Τσαβαρή είχε άσχημη πτώση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφριά , ενώ και το ποδήλατο έπαθε σοβαρή μηχανική βλάβη , με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει στο 90ο  χιλιόμετρο.

Πρωταγωνιστής και στις δύο μέρες ο Μιχάλης Τριομμάτης στους έφηβους με δύο χρυσά μετάλλια κι επιδόσεις που αφήνουν σοβαρές ελπίδες για τη συνέχεια.

Ο Γιώργος Ζαχαριάς επέστρεψε στους αγώνες δρόμου έπειτα από δύο χρόνια με ένα χάλκινο μετάλλιο στο χρονόμετρο και μια 5η θέση στην αντοχή.

Επίσης ο Βασίλης Καλαφατάς στην αντοχή με την 5η θέση και με μόλις 2 μήνες προετοιμασία, έδειξε ότι δεν είναι μακρυά από τον καλό εαυτό του.

Τέλος, η Ελένη Τσαβαρή με μια πολύ καλή επίδοση για την εποχή και τα προβλήματα που αντιμετώπισε φέτος, δείχνει ότι ξαναβρίσκει σιγά σιγά τον καλό της εαυτό!

Επίσης να ευχαριστήσουμε τους κους Ζαχαριά Ιωάννη και Σίμο Τριομμάτη για την σοβαρή βοήθεια κι αρωγή τους στην πραγματοποίηση αυτής της αποστολής».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments