Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Χρυσόπουλος: «Θα είναι δύσκολο να επανέλθουμε»

Χρυσόπουλος: «Θα είναι δύσκολο να επανέλθουμε»

0
Dodekanisos

Τους προβληματισμούς του για την επόμενη ημέρα στα τοπικά πρωταθλήματα εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο προπονητής του ΑΟ Πυλίου Δημήτρης Χρυσόπουλος. Ο ίδιος εξέφρασε την άποψη ότι θα ήθελε να επανέλθουμε σε μια κανονικότητα, ωστόσο θεωρεί ότι κάτι τέτοιο ασφαλώς και δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Αναλυτικά, τα όσα υποστήριξε είναι τα ακόλουθα:
«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς άνθρωπος του ποδοσφαίρου που αν του δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψει θα πει δεν θέλει. Το θέμα είναι το κατά πόσο αυτό είναι εφικτό με βάση τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν. Το διάστημα της αποχής και αυτό που μας απομένει, την …κουτσουρεμένη τουριστική σεζόν όπου τα παιδιά θα πρέπει να δουλέψουν και την ιδιαιτερότητα της νησιωτικότητας».
Σε ερώτηση για το ποια περίοδο βάζει ως …dead line προκειμένου να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση, αν είναι να επιστρέψουμε, απάντησε ως εξής:
«Όλα εξαρτώνται από την εξέλιξη της έξαρσης της πανδημίας, τον χρόνο που θα δοθεί στις ομάδες για να καταφέρουν να συνέλθουν έστω σε ένα μικρό ποσοστό και κατά πόσο θα έχουν όλες οι ομάδες ένα αξιοπρεπές ρόστερ για να τελειώσουν το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο είναι το τελευταίο που πρέπει να μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Αυτό που προέχει είναι η υγεία όλων μας».
Όσο για το ποια είναι η αίσθηση του σχετικά με την επανέναρξη ή όχι των πρωταθλημάτων, είπε τα εξής:
«Θεωρώ ότι πολύ δύσκολα θα προλάβουμε με βάση τα χρονοδιαγράμματα. Θα χρειαστεί οι υπεύθυνοι του τοπικού και όχι μόνο του ποδοσφαίρου να βρουν μια λύση για το πώς θα ολοκληρωθεί η σεζόν».
Σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνουν έστω μπαράζ μέσα στο καλοκαίρι μεταξύ των ομάδων που έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, απάντησε ως εξής:
«Δεν είναι τα θέμα το τι θα πούμε εμείς αλλά οι αρμόδιοι. Και από εκεί και πέρα να δούμε και εμείς αν θα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό γιατί δεν είμαστε επαγγελματίες. Τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο δεν ζω από το ποδόσφαιρο, οπότε όσο και αν το αγαπώ και το λατρεύω δεν είναι η βασική μου προτεραιότητα. Σίγουρα θα είναι δύσκολο να παίξουμε τον Αύγουστο. Αν υποθέσουμε ότι η δική μου ομάδα βγαίνει πρωταθλήτρια, πότε θα προλάβει να κάνει μεταγραφές; Τι χορηγούς θα μαζέψει; Τι συνεργάτες; Τι μπάτζετ; Αυτά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, δεν γίνονται. Είναι ιδιαίτερες καταστάσεις και είμαι σίγουρος ότι θα τις αξιολογήσουν περισσότερο απ’ ότι εμείς».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments