Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Χρήσιμες συμβουλές για τα προσκλητήρια του γάμου σας

Χρήσιμες συμβουλές για τα προσκλητήρια του γάμου σας

0
Dodekanisos

Όλοι μας έχουμε πάει σε πολλούς γάμους. Επομένως, τα προσκλητήρια γάμου δεν αποτελούν μια εικόνα ξένη για εμάς. Ωστόσο, όταν έρχεται η δική σας σειρά να δημιουργήσετε τα προσκλητήρια για τον δικό σας γάμο, τα πάντα αλλάζουν. Από πού θα πρέπει να ξεκινήσετε; Τι θα πρέπει να περιλαμβάνει το προσκλητήριο; Μπορεί να γίνει ξεχωριστό; Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν λύσεις αλλά και προτάσεις, ώστε να δημιουργήσετε τα κατάλληλα προσκλητήρια για το γάμο σας, που θα κάνουν τους καλεσμένους σας να ανυπομονούν για αυτή την ξεχωριστή ημέρα!

Θέστε ένα budget

Όπως και για τον υπόλοιπο γάμο, έτσι και για τα προσκλητήρια θα πρέπει να έχετε στο νου σας ένα συγκεκριμένο budget ώστε να μη συναντήσετε δυσάρεστες εκπλήξεις και ξεφύγετε τελείως από τον γενικό προϋπολογισμό του γάμου. Ευτυχώς, οι επιλογές σε προσκλητήρια είναι μεγάλες, και έτσι θα βρείτε κομψές επιλογές, όποιο και να είναι το ποσό που μπορείτε να διαθέσετε.

Αριθμός προσκλητηρίων

Πριν προχωρήσετε στην επιλογή των προσκλητηρίων, θα πρέπει να έχετε καταλήξει στη λίστα των καλεσμένων, ώστε να γνωρίζετε τον αριθμό προσκλητηρίων που θα πρέπει να τυπώσετε, για να μη μείνει κάποιος παραπονεμένος. Υπολογίστε να τυπώσετε περίπου 10-20 προσκλητήρια παραπάνω, για πιθανές αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Χρώμα προσκλητηρίων

Σε πολλά προσκλητήρια γάμου βλέπουμε συχνά ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το μπεζ, το χρυσό και το απαλό ροζ. Αν και είναι αρκετά κομψές επιλογές, δεν είναι οι μόνες. Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε όλο και πιο συχνά την εμφάνιση έντονων χρωμάτων, όπως το γαλάζιο, το φούξια, το πράσινο, το πορτοκαλί. Επιλέξτε λοιπόν την αγαπημένη σας χρωματική παλέτα και πρωτοτυπήστε.

Επιλογή με βάση το κεντρικό θέμα

Έχετε καταλήξει σε κάποιο κεντρικό θέμα για το γάμο σας; Θα έχει πιο επίσημο χαρακτήρα, πιο χαλαρό ή vintage;  Μερικές δημοφιλείς επιλογές είναι η λεβάντα, το vintage, η δαντέλα. Ορισμένες ακόμη που αγαπάμε ιδιαίτερα και χαρίζουν πρωτότυπη και εντυπωσιακή νότα είναι τα αγριολούλουδα, τα τριαντάφυλλα, τα τοπία, αλλά και το ρόδι. Όποια και να είναι η επιλογή σας, επιλέξτε αντίστοιχα προσκλητήρια που θα ταιριάζουν με το θέμα σας.

Προσοχή στις λεπτομέρειες

Οι λεπτομέρειες πολλές φορές κάνουν τη διαφορά. Για ένα ξεχωριστό προσκλητήριο, αν δε θέλετε απλό φάκελο μπορείτε να τον κλείσετε με μια όμορφη κορδέλα από δαντέλα και ένα διακοσμητικό στοιχείο. Από την άλλη, το κλείσιμο με βουλοκέρι θα δώσει μια άλλη νότα, ακόμη και στον πιο απλό φάκελο. Επιπλέον, μπορείτε να τοποθετήσετε στο προσκλητήριο σας μια φωτογραφία σας, ή να προσθέσετε μια φράση ή ρητό που σας εκφράζει, για μια πιο προσωπική πινελιά.

Διάστημα επιλογής των προσκλητηρίων

Οι ετοιμασίες του γάμου είναι πολλές. Μάλιστα, αποτελούν πολλές φορές μια χρονοβόρα διαδικασία. Για να μην τρέχετε λοιπόν τελευταία στιγμή και το άγχος σας φτάσει στα ύψη, ξεκινήστε κάποιες από τις ετοιμασίες αρκετά νωρίς. Κάντε την έρευνα σας και επιλέξτε τα προσκλητήρια περίπου 3-4 μήνες πριν το γάμο. Μην παραλείψετε την αποστολή τους περίπου 2-3 εβδομάδες πριν την μεγάλη ημέρα.

Final tips

Όσο όμορφο και να είναι ένα προσκλητήριο γάμου, θα πρέπει να είναι και πρακτικό. Δηλαδή, θα πρέπει να γράφονται οι απαραίτητες πληροφορίες για την τοποθεσία και ώρα του μυστηρίου, την τοποθεσία της δεξίωσης, πιθανή λίστα γάμου, επιλογές μενού (αν υπάρχουν), και άλλου είδους απαραίτητες πληροφορίες για την εύκολη άφιξη των καλεσμένων σας.

Δείτε περισσότερες ιδέες για όμορφα προσκλητήρια γάμου για την ξεχωριστή αυτή ημέρα στο Mpomponieres24.

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments