Αρχική Videos “Χρηματοδοτούμε έναν πόλεμο στον οποίο οι ΗΠΑ δεν θα έπρεπε να εμπλέκονται”

“Χρηματοδοτούμε έναν πόλεμο στον οποίο οι ΗΠΑ δεν θα έπρεπε να εμπλέκονται”

0

Ο Αμερικανός βουλευτής Πολ Γκόσαρ κάλεσε την Ουάσιγκτον να μειώσει την ξένη βοήθεια προς την Ουκρανία, η οποία, όπως υποστήριξε, χρησιμοποιείται για τη χρηματοδότηση μιας σύγκρουσης στην οποία οι ΗΠΑ «δεν θα έπρεπε να εμπλέκονται». Σημειώνεται ότι στο Καπιτώλιο, αρκετοί Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές καταδίκασαν την πολιτική του προέδρου Joe Biden αναφορικά με την Ουκρανική κρίση.

«Όχι άλλη βοήθεια. Δεν πρέπει να χρηματοδοτούμε έναν πόλεμο στον οποίο δεν θα έπρεπε να εμπλακούμε», έγραψε ο Γκόσαρ τη Δευτέρα στο Twitter. «Ο Μπάιντεν μπορεί να οφείλουν στον Ζελένσκι, αλλά η Αμερική δεν του χρωστάει τίποτα», πρόσθεσε ο βουλευτής.

Ο Γκόσαρ έχει αναδειχθεί ως ένας από τους πιο ένθερμους επικριτές των πολιτικών της κυβέρνησης Μπάιντεν στην Ουκρανία. Ο βουλευτής της Αριζόνα καταψήφισε ένα πακέτο στρατιωτικής και οικονομικής βοήθειας 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων προς το Κίεβο τον Μάιο. Τάχθηκε επίσης και κατά ενός νομοσχεδίου δαπανών που προσέφερε στο Κίεβο άλλα 12 δισεκατομμύρια δολάρια τον περασμένο μήνα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments